Мода

Нови телесни допълнения

  • 16.06.2010
  • Автор: Светлана Илкова
Мода, Нови телесни допълнения

Мода, Нови телесни допълнения

Мода, Нови телесни допълнения

Мода, Нови телесни допълнения

Мода, Нови телесни допълнения

Татуировката - това изкуство за рисуване по тялото от екзотика се превръща в модно допълнение, любимо на жените. Тенденцията е насочена към временни татуировки и те ще са основна тенденция през тази година.

За жени, които се притесняват да направят "трайна" татуировка с игла, подходящ е точно вариантът с временните татуси. Някой уникален дизайн и ще приемете себе си по различен начин.

Редица световноизвестни модни марки, също залагат на този телесен аксесоар и го вмъкват като тенденция през 2010 г.
Предложенията им са цветни и различни, точно както и образите в колекциите им.

Те бяха поставени, както върху тялото така и върху самите дрехи.

Rodarte
Този модел е в типичния стил на марката, и определено си заслужава да се носи това лято. Стига този стил да ви привлича може да го направите, да експериментирате и после ... да се окъпете. Rodarte предлага цялостно завършване на образа от главата до петите, въпреки, че символите, които се изписват върху тялото са доста ограничаващи стилово, при съчетание с облеклата.

Жан Пол Готие
Жан Пол Готие създава различно впечатление. Татуировките са спуснати не само на ръката, но и на гръдния кош и лицето. Тази татуировка може да създаде впечатление за "силно" прикриване.

Marchesa
За тези, които желаят да имат татуировка, създайте я в стила на Marchesa. Ще я имате дори без да се оцапате ... защо ли? Защото тя е на чорапогащите. А модела ще направи вашата поява това лято елегантна и привлекателна.

Kozmetikata.com