Звезден миг

Разкритикуваха Ан Хатауей заради рокля

  • 08.11.2018
  • Автор: Деси Исаева
Звезден миг, Разкритикуваха Ан Хатауей заради рокля

Ан Хатауей се появи на "Hollywood Film Awards 2018" с бяла рокля, приличаща според някои на нощница. Дрехата от последната колекция на Валентино предизвика множество дискусии в социалните медии.

Хатауей присъства на светското мероприятие, за да подкрепи актьора Хю Джакман, номиниран за филма "Как да не станеш президент". 35-годишната актриса беше с рокля от последната колекция на Валентино "Пролет-лято 2019" - тип мида с обемни балонести ръкави. Бе обула обувки с камъни и високи токчета. Като аксесоари Ан бе избрала двуцветни обеци и малък клъч, съответстващ на роклята.

Визията на холивудската актриса, носителка на Оскар развълнува феновете, които обсъдиха на дълго и широко новата рокля. Повечето решиха, че този стил не подхожда на нейната фигура, докато други я нарекоха "бялата кралица". "Ужасно облекло", "Ужасяваща рокля", "Имам нощница, която прилича на тази рокля", "Порцеланова кукла!", писаха хората.

Мненияна на повечето експерти в областта на модата за тази рокля не се различаваха особено от тези на широката публика, а именно, че дрехата тотално обезличава актрисата и скрива, която и да е част от съблазнителната й фигура.