Звезден миг

Виктория Бекъм със собствена козметика

  • 22.03.2018
  • Автор: Светлана Илкова
Звезден миг, Виктория Бекъм със собствена козметика

До този момент Виктория Бекъм си партнираше с козметични марки в създаването на козметика. Наскоро тя обяви, че е готова да разшири козметичната си и модна империя със собствени продукти за грижа за кожата.

Американската моделиерка иска да пусне на пазара продукти, които да носят максимална полза за клиентите й и които да са изградени върху изключително изпипани "научни формули".

"Като жена искам да създам нещата, от които имам нужда в живота си, нещата, които ми липсват", заяви 43-годишната бивша спайска и настояща модна дизайнерка, добавяйки, че линията й ще включва серия от кремове за лице и тяло, както и парфюм.

От 2016 година Виктория се съгласи да си партнира с международната козметична компания Estee Lauder, която притежава някои от най-добрите марки луксозна козметика - "Боби Браун", "Клиник", "Ла Мер", "Джо Малоун" и "МАК". Още с първата си колекция гримове тя постигна невиждан международен успех. Продуктите й не само се разпродадоха за броени дни, но и спечелиха сърцата на бюти гурутата и критиците с отличния си дизайн и формули. През есента на 2017 година последва и втора колекция, която не остана по-назад като успех. Този път обаче Бекъм явно е събрала смелостта да създаде всичко сама. /БГНЕС