Звезден миг

Джордж Клуни за съдбоносната среща с Амал

  • 02.02.2018
  • Автор: Светлана Илкова
Звезден миг, Джордж Клуни за съдбоносната среща с Амал

Когато слушаме истории от живота на звездите, все едно сме като в приказка. Определено на някои звезди бъдещето сякаш е предначертано от съдбата. За своята приказка и за срещата с бъдещата си съпруга разказва  известният американски актьор Джордж Клуни. За да я намери той дори не си е направил труда да излезе от вкъщи.

Срещата им се състояла през май 2013 г., докато Джордж Клуни се намирал в италианското си имение близо до езерото Комо.

"Смешно е. Общ приятел ми звъна и ми каза: Идвам при теб, може ли да дойда с една приятелка? Отговорих му: Да, разбира се". След това бившият доктор Рос от сериала "Спешно отделение" получава нереалистично обаждане от своя агент: "Каза ми: Жената, с която се запознах при теб, ще се ожениш за нея".... И това се случи", споделя Клуни. Какво става след това? По някаква случайност родителите на Клуни, който дошли да видят сина си, също присъствали тази вечер.

"Останахме да си говорим цяла нощ, след това получих имейл, защото трябваше да изпрати няколко снимки на моите родители", спомня си още Клуни. След това бъдещите съпрузи си пишели редовно.

"Наистина не знаех дали иска да излезе с мен. Мислех си, че сме само приятели", разказва още носителят на "Оскар". Очевидно и една звезда от световна величина има право да се съмнява. В крайна сметка година по-късно Джордж Клуни и британският адвокат си казват "Да" във Венеция, а през юни 2017 г. двамата стават родители на близнаци: Ела и Александър. /БГНЕС