Звезден миг

Джиджи Хадид експериментира с грима си

Звезден миг, Джиджи Хадид експериментира с грима си

Звезден миг, Джиджи Хадид експериментира с грима си

Преди седмица на пазара бе пусната козметична палитра, създадена от супермодела Джиджи Хадид за "Мейбълин", която бе разпродадена за по-малко от 2 часа. Това е първия опит на Джиджи в областта на макиажния бизнес и то е успешен. Преди това тя работеше в продължение на 2 години с "Мейбълин" като тяхно рекламно лице.

Продуктът на Джиджи Jetsetter Palette обединява най-важните елементи от грима на една жена в една единствена кутийка. Под капака й са скрити контурираща пудра, руж, хайлайтър, коректор, както и червило, сенки, прахообразна очна линия, мини спирала за мигли, три четчици за нанасяне на продуктите и огледалце.

"Винаги съм искала да притежавам палитра, която просто да метна в дамската си чанта или ръчния си багаж и да знам, че разполагам с всичко необходимо да си направя лек, ежедневен грим. При това бързо и лесно. Не обичам да отварям цяла козметична чантичка в колата или самолета и да се притеснявам постоянно, че ще изпусна някой от продуктите или че няма да имам пространство, на което да си ги сложа, докато държа огледалото.", сподели Джиджи в "Инстаграм" по повод козметичното си творение.

Тя издаде и, че й харесва да експериментира с многообразните продукти в него и да променя функцията им. Така, например понякога използва червилото вместо руж, сенките за очи за запълване на веждите, руж върху клепачите или пък коректор за база на червило в телесен цвят.