int(99088) array(3) { ["storyid"]=> string(5) "99088" ["title"]=> string(68) "Четири-тайни-на-изискания-мъжки-стил/" ["rubrname"]=> string(18) "За--Мъжете" } array(3) { ["storyid"]=> string(5) "99088" ["title"]=> string(68) "Четири-тайни-на-изискания-мъжки-стил/" ["rubrname"]=> string(18) "За--Мъжете" } Четири тайни на изискания мъжки стил | Kozmetikata.com
 

За Мъжете

Четири тайни на изискания мъжки стил

  • 28.06.2017
  • Автор: Светлана Илкова
За  Мъжете, Четири тайни на изискания мъжки стил

ВРАТОВРЪЗКАТА

За  Мъжете, Четири тайни на изискания мъжки стил

За  Мъжете, Четири тайни на изискания мъжки стил

ПАПИЙОНКАТА

За  Мъжете, Четири тайни на изискания мъжки стил

КОПЧЕТА ЗА РЪКАВЕЛИ

За  Мъжете, Четири тайни на изискания мъжки стил

ЧАСОВНИКЪТ

Всеки познава хора, които без значение от деня, часа и времето, изглеждат сякаш са слезли от модния подиум. Причината повечето мъже (и жени) да изглеждат винаги стилно е окото им към детайлите. Именно малките неща правят тоалета и ни различават от останалите.

В тази статия ще се съсредоточим върху четири класически и много изискани мъжки аксесоара, които с пълна сила навлязоха в ежедневната мода и помагат на мъжете да изглеждат по-добре от всякога.

ВРАТОВРЪЗКАТА

Запазена само за строго официални случаи, вратовръзката е най-известният мъжки аксесоар. Класика, която дава усещане за мъжественост и винаги ще допринася за добрата ви визия. Вратовръзката вече не е запазена марка само на официалните събития, тъй като съществува в най-различни стилове, материи и цветове, така че може да стилизирате и по-ежедневно облекло с този моден аксесоар.

За да се спрете на правилната за вас вратовръзка, трябва добре да знаете какво харесвате, както и за какви поводи ще я използвате най-често.

Класическите модели в тъмни цветове са подходящи както за официални, така и за ежедневни поводи. Ако желаете нещо по-интересно можете да се спрете на вратовръзка с интересен мотив или пастелен цвят.
                   
ПАПИЙОНКАТА

Съчетанието на папийонка и тиранти е един от стиловете, който най-ярко напомня за класическия джентълмен, затова и се завръща в света на модата с пълна сила. Ако се спрете на тоалет с тези аксесоари, трябва да имате предвид цветовата гама на цялостното облекло – ако то е в тъмната палитра, чудесна идея е да го съчетаете с по-изпъкваща папийонка с ярък цвят. Ако цялостното ви облекло е в светлата палитра, то тогава удачен избор е папийонката в пастелен цвят или светъл цвят с мотив.

КОПЧЕТА ЗА РЪКАВЕЛИ

За съжаление не всички ризи могат да се носят с копчета за ръкавели, но със сигурност добавянето на този аксесоар към вашата визия ще допринесе за елегантността ви. Тъй като изборът на различни стилове копчета за ръкавели е огромен, не е нужно да се ограничавате до носенето им за специални случаи. Този аксесоар изглежда чудесно и в ансамбъл с дънки и риза, като придава по-елегантен завършек на всекидневната ви визия.

ЧАСОВНИКЪТ

Няма как да не споменем любимият мъжки аксесоар – мъжкият часовник. Той е фундаментална част от мъжката визия, незаменим аксесоар подходящ за всеки случай. Най-добрият избор при часовниците е класически модел, който ще може да носите с всеки стил облекло. Ако пък желаете да подчертатете характерът си, имате огромен избор от най-различни стилове и материали.

Ако сте спортна натура и имате активно ежедневие, се спрете на часовник със силиконова каишка и електронно показване на часа. Ако работите в офис и ежедневният дрескод е официален, заложете на изчистен модел с кожена каишка.

Когато става дума за стил, винаги обръщайте внимание на детайлите – това са малките неща, без които нито един тоалет не изглежда завършен.

Тrendhim