За Мъжете

Абитуриентски прически за мъже

  • 16.05.2016
  • Автор: Светлана Илкова
За  Мъжете, Абитуриентски прически за мъже

За  Мъжете, Абитуриентски прически за мъже

За  Мъжете, Абитуриентски прически за мъже

Тази година при абитуриентите, представители на силния пол за предпочитане е по-спорната, кежуъл визия за сметка на строгото, класическо излъчване.

Водещата тенденция са дискънектните подстрижки с дълга коса в горната част на главата и силно филирана в долната част. За тази визия е характерно, че няма преливане на дължините.

Коафьорът Пламен Джулио от салон "Магама" показа два модела в актуалния тренд, като единият е силно изтънен, почти бръснат в долната част на главата, а другият преминава от късо към дълго и е в актуалното сребро. Този цвят се постига трудно и на два етапа – първо се изтегля естественият пигмент и след това се слага боя, която да покрие изцяло косата. Горната част е в стил "морски бриз", лека и свободна, който позволява тя да се носи по различен начин – къдрава, права и на различни страни.

Новост в прическите са цветни кичури като акцент във визията. Руси, зеленикави, сини – те раздвижват прическата и привличат погледа към смелите представители на силния пол.

Брадите продължават да бъдат модерни и така желани от мъжете. Най-важното при тях обаче е да бъдат добре поддържани и хидратирани с качествени продукти.

Kozmetikata.com
Фото: © Антон Марков