За Мъжете

Абитуриентски прически за мъже

За  Мъжете, Абитуриентски прически за мъже

За  Мъжете, Абитуриентски прически за мъже

За  Мъжете, Абитуриентски прически за мъже

Тази година при абитуриентите, представители на силния пол за предпочитане е по-спорната, кежуъл визия за сметка на строгото, класическо излъчване.

Водещата тенденция са дискънектните подстрижки с дълга коса в горната част на главата и силно филирана в долната част. За тази визия е характерно, че няма преливане на дължините.

Коафьорът Пламен Джулио от салон "Магама" показа два модела в актуалния тренд, като единият е силно изтънен, почти бръснат в долната част на главата, а другият преминава от късо към дълго и е в актуалното сребро. Този цвят се постига трудно и на два етапа – първо се изтегля естественият пигмент и след това се слага боя, която да покрие изцяло косата. Горната част е в стил "морски бриз", лека и свободна, който позволява тя да се носи по различен начин – къдрава, права и на различни страни.

Новост в прическите са цветни кичури като акцент във визията. Руси, зеленикави, сини – те раздвижват прическата и привличат погледа към смелите представители на силния пол.

Брадите продължават да бъдат модерни и така желани от мъжете. Най-важното при тях обаче е да бъдат добре поддържани и хидратирани с качествени продукти.

Kozmetikata.com
Фото: © Антон Марков