int(90511) array(3) { ["storyid"]=> string(5) "90511" ["title"]=> string(46) "Перманентен-грим-за-мъже/" ["rubrname"]=> string(18) "За--Мъжете" } array(3) { ["storyid"]=> string(5) "90511" ["title"]=> string(46) "Перманентен-грим-за-мъже/" ["rubrname"]=> string(18) "За--Мъжете" } Перманентен грим за мъже | Kozmetikata.com
 

За Мъжете

Перманентен грим за мъже

  • 24.11.2015
  • Автор: Светлана Илкова
За  Мъжете, Перманентен грим за мъже

За  Мъжете, Перманентен грим за мъже

Перманентният грим е добре познат и приет от дамите, а напоследък и от господата, що се отнася за оформяне и дори за татуиране на коса и сгъстяване на брада.

Най-често с перманентен грим се оформят и запълват вежди, разказват специалистите от "Магама". Използва се и за оформяне на устните и за постоянна очна линия. В последно време клиентите са все по-взискателни към изгледа, формата и дълготрайността на перманентния грим, затова предварителните рисунки са препоръчителни. След направената консултация се пристъпва към действие. Според формата, вида и желанието на клиента може да бъдат рисувани вежди и бради косъм по косъм, които са хит през последните 2 години.

Господата, освен от до сега познатите перманетни вежди, може да се възползват и от новата услуга татуиране на коса, с която се запълват видимо оплешивели зони на главата. Освен лесно постигане на добър външен вид без други козметични продукти, с тази процедура те чувствително могат да подобрят имиджа си.

При този метод става въпрос за татуиране на малки точици на определените зони, които изглеждат като току що поникнали косъмчета. Същата методика може да се използва и за сгъстяване на бради.

Според козметиците, за да се получи дълготраен и добър резултат, е нужно да следвате стриктно инструкциите на специалиста, който ще го прави. От изключителна важност е нанасянето на хидратантен вазелин на местата с перманентен грим поне една седмица след процедурата. Това гарантира, че перманентният грим ще е с равномерен цвят и идеална форма.

Kozmetikata.com