За Мъжете

Ново мустак парти с DJ Emil Prize в инициативата "Express Yourself Every Day"

За  Мъжете, Ново мустак парти с DJ Emil Prize в инициативата

Щастливи победители от едно от партитата

30 август 2012 г., София

В края на летния сезон две Мустак партита с DJ Emil Prize върнаха свободния дух, непокорната мъжка прическа и наболата брада на мода под мотото "Express Yourself Every Day". С тях Philips и Димитър Павлов награждават 12000 фенове на себеизразяването. Партитата са отговор на предизвикателството, отправено през юни. Тогава Митко Павлов обеща, че ако събере 5000 фенове на нестандартните прически, бради и разнообразието от продукти за тяхното оформяне, ще организира три Мустак партита, а Philips от своя страна предостави всички инструменти подходящи за постигането на целта.

Първите две партита се проведоха в клуб "Брилянтин" в Слънчев Бряг и клуб "La Playa" във Варна. Домакините от Philips посрещнаха мустакато-брадатите гости и техните придружители с безплатен вход и коктейл. Дамите и мъжете без лицева фризура също имаха възможност да почувстват духа на партито, възползвайки се от специално предоставените изкуствени мустаци. Не липсваха и изненади – трима късметлии си тръгнаха със система за бръснене и подстригване и машинка за подстригване, след като щателно обиколиха парти зоната в търсене на добре скритите мустаци.

Третото последно мустак парти ще разтърси клуб "Микстейп", София на 22-ри септември. Точно в 22.30 часа вратите на столичния клуб ще отворят за всички привърженици на нестандартните и смели начини на себеизразяване. Дрескодът включва мустаци, бради, плитки и други, като всяка забавна лицева прическа е добре дошла. За разнообразната музика отново ще се погрижи DJ Еmil Prizе. Наградите и изненадите ще останат в тайна до деня на събитието.