За Мъжете

Няколко грешки в обличането, които никога не бива да допускате

За  Мъжете, Няколко грешки в обличането, които никога не бива да допускате

За  Мъжете, Няколко грешки в обличането, които никога не бива да допускате

За  Мъжете, Няколко грешки в обличането, които никога не бива да допускате

За  Мъжете, Няколко грешки в обличането, които никога не бива да допускате

За  Мъжете, Няколко грешки в обличането, които никога не бива да допускате

Не, не че мъжете не са суетни, просто са различно суетни от жените. Привързват се към любимите си джинси и са склонни да се борят на живот и смърт за тях. Или пък – към любимите маратонки, които могат да се разпаднат в движения само поради съмнението на притежателя им, че може да има друг толкова удобен чифт.


Всъщност, предполагам, че в собствените си представи мъжът проявява такава ревност към определени части от облеклото си, именно защото е убеден, че в тях изглежда най-добре.


Все пак има някои неприятни детайли в начина на обличане, които се натрапват с повтарящото се присъствие в голяма част от мъжете. Ето кои от тях забелязваме най-често:


1. Твърде тесни панталони


Най-често се срещат върху мъже, които обичат да са "готини", но обикновено съвсем ясно се откроява типичната мъжка ненавист към неудобно облекло. А и има ли смисъл? Ние, жените сме свикнали да носим номер по-малки джинси и дори обувки, които ни стягат, но не е нужно и вие да се подлагате на това. И освен това, определено изглеждате по-добре в прави панталони.


2. Големи надписи с маркатаКогато на дрехата пише с огромни букви "Versace", това не прави вида ти нито по-лъскав, нито по-тежък, нито по-луксозен, а просто по-...шарен. Не е нужно хубавите дрехи да имат табела с надпис. Много по-хубаво впечатление прави добрата кройка и умелия избор. Да не говорим, че жените разбират и от материи и цветове.


3. Твърде широки дрехиДългите панталони не те правят по-висок, а широкото сако – по-широкоплещест, дрехите с по-голям размер просто те правят размъкнат. И ако не си рапър или скейтър, по-добре си купувай реални размери.


4. Груби обувкиЗнаете ги – обувки, подобни на танкове с тежка и твърде голяма подметка и квадратни върхове. Може и да са били модерни някога (преди 15 години), но винаги са били грозни. Единственият ефект, който ще постигнете носейки ги е, че обувките ви ще изглеждат четири номера по-големи от краката и несъразмерни с тялото ви.


5. Сандали с чорапиСандали се носят на бос крак. Чорапи слагайте единствено и само със затворени обувки.Гергана Кангалова
#1 Някои мъже наистина нямат вкус за обличане
26/07/2009 12:03
от Кати Намирате този коментар за неуместен?
Имам колега в офиса - винаги чист и спретнат когато е на работа. Но вчера направо се шокирах. Засякохме се съвсем случайно в близкия супермаркет. Беше с фанелка тип лакоста, къси панталонки тип хавайки(с умопомрачителни шарки) и сандали на черен чорап излязал бил набързо!
Мъже, моля ви мятайте по един поглед пред огледалото преди да решите да се появите навън
#2 Модата е Личен избор
20/09/2009 21:06
от Колегата Намирате този коментар за неуместен?
Както ми е харесва така ще си ходя!Ясно ли е?
#3 Метросексуален
21/09/2009 19:17
от разбирач Намирате този коментар за неуместен?
Катито ли или която е там, иска да ти каже да се съчетават дрехите една с друга и нюансите.Разбира се, че има много модерни къси панталони за мъже в съчетание със спортни обувки, ризи, тениски и т н...