За Мъжете

Градски стил за адамoвците

За  Мъжете, Градски стил за адамoвците

Силната половинка от човечеството тази пролет ще бъде щедро възнаградена по отношение на модните тенденции. Дългите зимни дни малко ни поумориха с дебелите топли дрехи, най-сетне дойде ред и на тънките феерични тишъртки, лежерните
панталонки или с други думи казано, да приветстваме градският стил. Любим на повечето мъже по света. Какво представлява той?

Това според световните дизайнери е предпочитан стил от всички момчета във всички възрасти, а именно спорно елегантни панталонки, свободна тениска в актуален за сезона цвят и модел, добре подбрана в цветово отношение шапка с козирка, слънчевите очила и разбира се задължителната чантичка, преметната през рамото.

Удобно, практично и функционално е това модно течение за силния пол. Този път адамовците не могат да се оплачат, спорното присъствие на тишъртката и шапката е наистина много секси и практично решение. Е, откровено казано не всеки може да си позволи да ходи ежедневно облечен в градски стил, защото на практика всичко е в тясна зависимост с работното място. Но онези, които нямат строго определени норми в това отношение, спокойно могат да се наслаждават на лежерния стил. За останалите това си остава възможност за реализация през уикендите и отпускът.

Другата важна част от новият градски стил е суичерът, спортна блузка с качулка, която напомня за тинейджърските години и видимо подмладява, сега е отново на мода.

Спорните обувки, удобни и практични са предпочитани за комбиниране на горепосочените дрешки, в които мъжете ще се почувстват освободени, по-млади и разбира се желани.

Препоръчителен, но не и задължителен аксесоар е кожената гривна, може да е от кожа и метал, може да е от дърво, въпрос на избор като цяло.

Реално погледнато този път притежателите на силния пол са облагодетелствани във всяко едно отношение, защото бе заложено на преди всичко удобния стил в градски условия на живот.


От: Десислава Давидова