За Мъжете

Новите мъжки модни тенденции

За  Мъжете, Новите мъжки модни тенденции

Versace

За  Мъжете, Новите мъжки модни тенденции

Versace

За  Мъжете, Новите мъжки модни тенденции

Alexander McQueen

За  Мъжете, Новите мъжки модни тенденции

Burberry

  Мъжете и за модата за тях през идния сезон ще си поговорим сега... защото и те като нас жените имат право на това. Имат право на модни цветове кройки и линии, а ето какви са те според световните дизайнери:

VERSACE – пълна промяна в мъжката визия предвиждат от Милано за този сезон и то
най-вече промяната е концентрирана в официалното облекло, а именно Класическият модел на яката не е с остри ревери, а директно без такава, което е едно предизвикателство за общоприетите норми. И това не е всичко, от Versace казаха твърдо НЕ на вратовръзките - сега те са успешно заменени от тесни шалчета, изработени от цветна коприна или тафта. Сензационни са решенията им, но това са фешън идеите на световно известната модна къща.

Alexander McQueen пък съветва мъжете категорично да забравят за черния цвят.   " Новото черно"  идния сезон е бежовия цвят. И това погледнато реално е приемлив нюанс за силния пол, защото е лесно комбинaтивно и служи за добър цветен акцент в облеклото като цяло, което както знаем е в преобладаващ черен цвят.

Така, че уважаеми господа се насочете към слънчевите цветове и никак няма да сбъркате!

Деколтетата за топлия сезон са V – образни - това предложиха от BURBERRY. Наистина това е съблазнително предложение особено за окото на нежния пол, но ако това уважаеми господа не ви се струва достатъчна причина да сложите тишърт с такова деколте,
то помислете си само колко удачен вариант и спасение ще е това за вас в предстоящите горещини, истински оазис в пустиня!

LOUIS VUITTON направиха впечатление с новите си предложения за предстоящите горещини, отново спасение за вас мъже... По модните подиуми дефилираха елегантно модели облечени с къси летни панталони ( с дължина малко над коляното). Линиите са изчистени, класиката е в стихията си, цветовете са свежи предимно в бяло, екрю и пясъчно. Нищо предизвикателно, нищо не типично... Удобство и комфорт са основните мотиви на Vuitton, който направи най-силно впечатление на модните ревюта!

HERMES пък предизвика истинска сензация извеждайки отново на бял свят добре забравеното двуредно закопчаване на мъжките сака, което несправедливо бе изпаднало в немилост до този момент. Т.нар блейзер беше позабравен от мъжкото съсловие, но сега се завърна с пълна сила. Този елегантен силует завладя модните подиуми и отново класиката господства.

Общо взето всички от горепосочените дизайнери се обърнаха или по-скоро завърнаха към класиката, както в кройките си, така и в цветовете. Разбира се да отчетем дължимото - постарали са се да внесат нова нотка, която да освежи из основи силуета на силния пол!


От  Десислава Давидова
#1 дръжте се
28/04/2009 19:54
от кати Намирате този коментар за неуместен?
ужасссс
veche njama maze, izcheznaxa!
hahaha kakvi sa tezi podobia na myje....