За Мъжете

Топ 10 на мъжките подаръци

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Norelco Philips

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Ralph Lauren

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Versace

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Trussardi Inside

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Apple

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Sony Playstation

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Билет за мач

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Всичко на масата?

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Като космически кораб

За  Мъжете, Топ 10 на мъжките подаръци

Ребека Ромейн в ролята на мъжката фантазия във филма "Фаталната жена"

Да избираш подарък за любимия мъж е изключително лесна задача. Или пък... не? Може би е много сложна задача. Тъй като мъжете съвсем не държат да бъдат затрупвани с хиляди ненужни, но ужасно "сладки" предмети, изборът се стеснява. И това е лошата новина. Или пък е... добрата? Както и да е – има някои неща, без които мъжете не могат и тук можете да се намесите вие:

1. Електрическа самобръсначка
За този, който вечно няма време

Наистина, мъжете не отделят часове в грижа за себе си, но може би и затова смятат ежедневното бръснене за толкова досадно. Съвременните електрически самобръсначки вършат работата бързо и безболезнено, без да се налага да се мокриш и без опасност да се порежеш. Снабдени са с по няколко въртящи се елементи, за максимално добър ефект и притежават страхотна "аеродинамика", подобна на тази при спортните болиди.

2. Колан
За всеки истински вещоман

Коланът е истинска мъжка "глезотия" - има свойството да говори за притежателя си, да издава начина му на живот, както и някои особености на характера. Само коланът може да промени мнението ви за един мъж – представете си, че на бизнес среща събеседникът ви носи колан от кожа на питон? Ако не харесвате огромната rock&roll тока върху любимия колан на вашия мъж – просто му подарете нов колан, като наблегнете на здравата кожа – задължително истинска. Истинските мъже харесват истинската кожа, нали?

3. Портфейл
Организатор на хаоса

Ако ние, жените имаме нужда от няколко чанти, то на мъжете им е достатъчен само един портфейл. Достатъчно голям, за да побира всички кредитни карти, но и достатъчно малък за да може да се носи в джоба. Няма по-добър избор от класиката. Важното е портфейлът да има множество подразделения, за да организира хаоса. Мъжете мразят да се мотаят на опашката в магазина (например), докато търсят кредитната си карта, това предизвиква чувство на безпомощност (враг №1!).

4. Парфюм

Истинското Аз

Аз лично не познавам много мъже, които обичат да прекарват часове в парфюмерийния магазин, търсейки идеалния аромат. Но ако вземем предвид правилото, че парфюмът отразява характера, можете да изберете идеалните съставки за любимия мъж. Има стъпки, в които е невъзможно да се заблудите. Например, ако той е спортен тип – не му купувайте парфюм с аромат на тютюн или пък при условие, че е улегнал, спокоен и уравновесен едва ли флоралните нотки ще хармонират особено на характера му.

5. Музика
Личното пространство

Съвременният мъж получава това, което поиска по най-бързия начин. Не му подарявайте диск  с любимата музика, особено ако е вашата любима музика. Световната индустрия е помислила за това – нарича се IPod. Тук правилото е – колкото повече памет – толкова по-добре. Въобще ако е последен модел – няма как да сбъркате. IPhone + IPod + touch screen = точно в целта.

6. Playstation
Носталгия под прикритие

Големите потребители на Playstation не са синовете, а съпрузите. Всяка нова версия предизвиква любопитство и възторг. Повече от половината мъже тайно (понякога и явно) мечтаят да притежават Playstation. Вероятно ще ви бъде трудно да платите цената на тази "детска" игра, но какво е тя в сравнение с една реализирана мечта.

7. Билет
Любимото занимание

Купете му билет за футболен мач (ама такъв за "големите" отбори), а ако срещата е някъде извън страната – още по-добре! Със сигурност ще бъде приятно изненадан. А при условие, че не е любител на футбола – има всякакви билети – за Формула 1, за боксов мач, дори риболовни билети има. За всяко мъжко хоби може да се намери съответния билет. А ако вие го купите, ще заявите недвусмислено, че уважавате личното му пространство. С един куршум – два заека!

8. Ваучер
Правото да избираш сам


Подарете му ваучер за някой технически магазин, така вашия любим мъж ще се наслади на удоволствието да си купи (без сам да плаща) някоя джаджа, която буди възхищението му и за която отдавна мисли. Понякога мъжете се уморяват да плащат всичко. Емоционално се уморяват – позволете му да се наслади на порива да има това, което поиска. И по-добре го оставете сам да отиде да пазарува.

9. Масажор
На крачка от удоволствието

При условие, че не сте професионален масажист – подарете му масажор. Каквото и да работи, тялото му се нуждае от почивка и релакс (а през това време и вие си почивате). Пазарът предлага изключително голямо разнообразие от масажиращи уреди – от масажори за стъпалата до големи масажни столове с много функции. За вас остава единствено да се съобразите с бюджета си.

10. Вие
Един ден за него

Разбира се, че вие сте истински подарък за вашия мъж. И разбира се, че сте най-хубавото нещо в живота му. Тук става дума да му дадете един ден само за него. Бъдете такава, каквато той поиска от вас... само за един ден. 


От Гергана Кангалова


taka i trqbva da se glezqt majete
#2 алабала
20/12/2009 15:16
от танко Намирате този коментар за неуместен?
Харесъх си масажния стол. Обаче аз ще трябва да финансирам подаръка за мъжа на жена ми : ))))) хе хехе
#3 Както требва да баде
18/11/2010 19:06
от varsea Намирате този коментар за неуместен?
Аз си харесах стола и самобрасначката.Ако ми се харчеха пари немаше да се замисла.Както казват требва да се глезим