За Мъжете

Как да покрием побелелите коси при мъжете?

  • 18.03.2019
  • Автор: Светлана Илкова
За  Мъжете, Как да покрием побелелите коси при мъжете?

За  Мъжете, Как да покрием побелелите коси при мъжете?

В днешния свят на комуникации и технологии много мъже търсят начин да покрият преждевременно побелелите си коси. На някой им отива прошарването на косата, но за други това е истинско бедствие. На козметичния пазар се появяват все повече продукти, специално за мъжката коса, като шампоани, серуми и бои за коса.

Ето няколко продукта, с които може да прикриете побелелите коси.
PHYTO RE30 e първата терапия против бели коси, която се бори с основните причини за побеляване на косата. Революционната формула връща пигментацията на косъма от корена , като едновременно с това възвръща младежкия й вид. Белият косъм израства на ново с естествен цвят. Структурата му е подсилена. Косата поддържа своята красота и младост за по-дълго време.Придава на побелялата коса по-младежки и естествен цвят, без оцветяване и без опасност за косата.Компанията Aflofarm, Полша e разработила иновативен продукт - шампоан DX2 за мъже. Без аналог по отношение на своя състав и ефект, шампоанът би могъл да даде на мъжете онова, от което се нуждаят в грижата за посивяващата коса.

Възвръщането на цвета е процес, който изисква време. Гледайте на продукта като на шампоан за ежедневна употреба, защото той е точно такъв. Промяната в цвета на косата идва постепенно. Тя започва приблизително след петото измиване и става все по-осезаема в зависимост от индивидуалните характеристики на косата. С всяка изминала седмица освежаването й ще бъде по-видимо, без да усетят хората около вас някаква рязка промяна във визията Ви. Покриването на побелелите коси става заедно с това на нормалната коса, така че разликата в нюансите се запазва, правейки процеса да изглежда естествен.


Светлана Илкова