int(106610) array(3) { ["storyid"]=> string(6) "106610" ["title"]=> string(90) "Почистване-и-грижа-за-лицето-за-мъжете-в-3-стъпки-/" ["rubrname"]=> string(18) "За--Мъжете" } array(3) { ["storyid"]=> string(6) "106610" ["title"]=> string(90) "Почистване-и-грижа-за-лицето-за-мъжете-в-3-стъпки-/" ["rubrname"]=> string(18) "За--Мъжете" } Почистване и грижа за лицето за мъжете в 3 стъпки | Kozmetikata.com
 

За Мъжете

Почистване и грижа за лицето за мъжете в 3 стъпки

  • 02.10.2018
  • Автор: Деси Исаева
За  Мъжете, Почистване и грижа за лицето за мъжете в 3 стъпки

Не веднъж сме писали, че кожата на лицето на мъжа е по-различна от тази на жените. Тя е по-дебела, по-мазна (произвежда повече себум), порите са по-големи. По-тази причина са нужни и специални грижи, както и козметика, разработена специално за мъже, продукти, съобразени с нуждите на представителите на силния пол.

Почистване на лицето

Почистването на лицето се извършва преди бръснене, като по този начин ще подготвите кожата и за него. За почистване са подходящи измивни гелове, който премахва нечистотиите и контролира излишното омазняване и лъщенето, без да изсушава кожата. Нанесете върху навлажнено лице с нежни кръгообразни движения и след това изплакнете. Избягвайте зоната около очите. Използвайте сутрин и вечер.

Измиващ гел за лице "Трън и Пипер"

Специално създаден за нуждите на мъжката кожа и предназначен за ежедневна употреба. Почиства идеално кожата без да я изсушава. Не съдържа сапун и дава усещане за свежест. Обогатен с екстракт от Бял трън за регенериране и повишава еластичността на кожата.

Ексфолирайте лицето
Ексфолирането не само ще почисти лицето, но и ще направи кожата по-нежна и мека, а също и ще предотврати появата на подкожни косъмчета. Може да използвате всякакъв ексфолиант, дори и домашен. Масажирайте върху навлажнено лице с кръгообразни движения, като избягвате зоната около очите. След това изплакнете.

Почистващ Гел за лице с Арган
Гел 2-в-1 за нежен пилинг и почистване на кожата. Аргановото масло хидратира и подхранва кожата в дълбочина, като я прави да изглежда по-здрава и жизнена с всеки изминал ден. Почиства лицето, свива порите и балансира прекомерното омазняване на кожата. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа и за ежедневна употреба.

Овлажнител за лице
След като кожата е почистена добре се нуждае от овлажнител, който да я съживи и стимулира.

Хидратиращ матиращ крем за мъже FACIAL CONTROL HYDRA-MATIFYING CREAM
Немазен, лек и ефирен крем-гел, който овлажнява и спира лъщенето на кожата. Кожата е свежа и сияйна.

Kozmetikata.com