int(106084) array(3) { ["storyid"]=> string(6) "106084" ["title"]=> string(55) "Пилинг-и-маски-за-лице-за-мъже/" ["rubrname"]=> string(18) "За--Мъжете" } array(3) { ["storyid"]=> string(6) "106084" ["title"]=> string(55) "Пилинг-и-маски-за-лице-за-мъже/" ["rubrname"]=> string(18) "За--Мъжете" } Пилинг и маски за лице за мъже | Kozmetikata.com
 

За Мъжете

Пилинг и маски за лице за мъже

  • 03.08.2018
  • Автор: Деси Исаева
За  Мъжете, Пилинг и маски за лице за мъже

За  Мъжете, Пилинг и маски за лице за мъже

Съвременният модерен мъж, знае колко е важно да се грижиш за външния си вид. На козметичния пазар ссъществуват вече какви ли не глезотии, специално създадени за мъжката кожа. Това се налага поради съществената й разлика от тази на жените. Мъжката кожа е по-здрава, по-издръжлива, старее по-бавно, по-мазна е и по-лъщяща.

Eдна от последните тенденции в грижа за мъжката кожа са пилингите.

Пилинга помага да се отървем от мъртвите клетки и да почистим кожата в дълбочина. Подобни продукти съдържат микро частици, които допълнително почистват порите и оеднаквяват кожата. Предимство при използването пилинг за лице при мъжете, е че той предотвратява появата на враснали косъмчета по лицето.

Що се отнася до маските, козметичните компании създават специални маски за кожата на мъжете:

Хидратираща маска за мъже с ХАМАМЕЛИС

Маска, специално разработена за нуждите на мъжката кожа. Формула, която подхранва и хидратира мъжката кожа, възвръщайки свежия й вид.Антиоксидантното, подмладяващо и защитно действие на вит.Е се бори със свободните радикали. Есенцията от див бор спомага за намаляване на раздразненията по кожата, в следствие на бръснене, като я прави мека и приятна на допир. Кожата е хидратирана, ревитализира и освежена, благодарение на хамамелисът.

Маска хидродетокс за мъже SILICIUM+
Почивства в дълбочина и регулира отделянето на себум - Сапонария. Стимулира производството на фибри и поддържа дермата - Хидроксипролисан(силикати+хидроксипролин). Придава еластичност, заздравява, реконструира и противовъзпалително действие - Масло от Календула(невен). Изглажда чертите.

Kozmetikata.com