int(96427) array(3) { ["storyid"]=> string(5) "96427" ["title"]=> string(50) "Глезотии-за-устната-кухина/" ["rubrname"]=> string(34) "За-Устната-хигиена" } array(3) { ["storyid"]=> string(5) "96427" ["title"]=> string(50) "Глезотии-за-устната-кухина/" ["rubrname"]=> string(34) "За-Устната-хигиена" } Глезотии за устната кухина | Kozmetikata.com
 

За Устната хигиена

Глезотии за устната кухина

  • 16.12.2016
  • Автор: Светлана Илкова
За Устната хигиена, Глезотии за устната кухина

За Устната хигиена, Глезотии за устната кухина

За Устната хигиена, Глезотии за устната кухина

За Устната хигиена, Глезотии за устната кухина

За Устната хигиена, Глезотии за устната кухина

Здравите зъби и редовното ем миене маже да са напълно достатъчна грижа за устата на някои, но за други това е задължителният минимум. Ето някои продукти с които да поглезите зъбите, венците и езика си.

Антиейдж грижа за зъбите
Подсилваща "Anti-âge" паста с розмарин Био от CATTIER
Грижите против стареене обикновенно се спрягат, когато говорим за кожата, но вече има и пасти за зъби с антиейдж грижа. Тази паста е обогатена с глина и етерично масло от розмарин за подсилване на зъбите. Пастата за зъби DENTARGILE - Anti-âge et Fortifiant подсилва емайла на зъбите, спомага за премахване на зъбния камък и за укрепване на зъбите, благодарение на нейната формула, обогатена с глина с комплексен минерален състав и с етерично масло от розмарин със стимулиращии почистващи свойства. Морската сол, богата на олигоелементи, подобрява тонуса на венците.

Почистване на езика
Преди време единственият начин да почистим езика си бе само с четката за зъби и с нейното гръбче, специално оребрено на някои модели четки. Сега съществуват много приспособления, с които да свършим това. Най-важното е при избора си да обърнете внимание и на широчината на стъргалката за почистване на езика. Колкото по-широка е тя, толкова по-добре. Според специалистите металните стъргалки са за предпочитане пред пластмасовите от хигиенна гледна точка. Други признават удобството на леките пластмасови стъргалки, като предпомитат честата им смяна. Специалните антибактериални гелове за език почистват езика, като защитават повърхността му, освежават дъха.

Третиране на локални проблеми в устата
Гел за уста (за хигиена на устната кухина)
Лосион с хемотипни етерични масла, 100% чисти,100% натурални, 100% пълноценни, подбрани заради действието им върху устната кухина . Съдържа Чаено дърво, Палма роса, Лютива мента, Лаврово масло, Карамфил, Звездовиден анасон, Джинджифил, Катрафай. Идеален за устната хигиена, регулира флората на устата. Използва се при афти - успокоява и премахва усещането за дискомфорт. Избелва зъбите, бори се срещу зъбната плака.  Когато се използва при локален проблем малко количество от гела се нанася върху засегнатия участък. За предпочитане е да не плакнете устата и да не пиете и ядете нищо в следващия час.

Kozmetikata.com