int(88075) array(3) { ["storyid"]=> string(5) "88075" ["title"]=> string(70) "E-max-коронки---предимства-и-недостатъци/" ["rubrname"]=> string(34) "За-Устната-хигиена" } array(3) { ["storyid"]=> string(5) "88075" ["title"]=> string(70) "E-max-коронки---предимства-и-недостатъци/" ["rubrname"]=> string(34) "За-Устната-хигиена" } E-max коронки - предимства и недостатъци | Kozmetikata.com
 

За Устната хигиена

E-max коронки - предимства и недостатъци

  • 12.06.2015
  • Автор: Светлана Илкова
За Устната хигиена, E-max коронки - предимства и недостатъци

За Устната хигиена, E-max коронки - предимства и недостатъци

E-max (И-макс) коронките са вид керамични коронки, които са предпочитани в последните години, най-вече поради тяхната трайност и естетични качества.

E-max коронката е вид керамична корона с изключително привлекателен прозрачен цвят, доближаващ се най-много до естествените зъби в сравнение с всички останали известни видове корони. Освен това този вид коронка е много здрава и трайна, по-голяма от тази на стандартните керамични или метало-керамични корони.

Предимства

Изработва се чрез оформяне от единичен блок литиево-дисиликатна керамика. Благодарение на този материал се получава здрава и трайна корона, но деликатна и нежна на вид.Това е най-доброто копие на вашите собствени естествени зъби. Невероятният й блясък и прозрачен цвят гарантират, че вероятността някой да я забележи клони към нула. При нейната изработка не се използва метал, което означава, че няма опасност да видите сива линия около линията на венците. Издръжлива е на натоварване и счупване в сравнение с останалите видове корони. За да се постави не е необходимо голямо пилене на зъбите, а съвсем леко оформяне.

Недостатъци
Недостатък на E-max короната е нейната по-висока, в сравнение със стандартната корона цена.  Материалът от който е изработена короната не е подходящ за направата на мостови конструкции.

Kozmetikata.com