int(101192) array(3) { ["storyid"]=> string(6) "101192" ["title"]=> string(62) "Пасти-за-зъби-с-уникални-съставки/" ["rubrname"]=> string(34) "За-Устната-хигиена" } array(3) { ["storyid"]=> string(6) "101192" ["title"]=> string(62) "Пасти-за-зъби-с-уникални-съставки/" ["rubrname"]=> string(34) "За-Устната-хигиена" } Пасти за зъби с уникални съставки | Kozmetikata.com
 

За Устната хигиена

Пасти за зъби с уникални съставки

  • 20.10.2017
  • Автор: Светлана Илкова
За Устната хигиена, Пасти за зъби с уникални съставки

Разнообразието на пастите за зъби отдавна не ни учудва. Въпреки всичко има някои основни критерии по които търсим нашата уникална паста.

Ето някои пасти, насочени към канкретен дентален проблем. Съставките на повечето от тях са уникални.

Избелваща
Splat Blackwood паста за зъби с въглен от Карелска бреза
Висококачествената черна паста за зъби BLACKWOOD е специално създадена за тези, на които е нужна максимална свежест на дъха, естествена белота на зъбите и дълготраен антибактериален ефект. Екстракта от плодовете на хвойна и комплекса от активни компоненти обезпечават защитата от бактерии и образуването на плака. Високоефективния антисептик Биосол® препятства размножаването на бактерии и поддържа тонуса на венците. Въгленът от карелска бреза избелва, поема миризмата, абсорбира замърсяванията и придава уникален блестящ черен цвят на пастата за зъби. Пастата ефективно и безопасно избелва зъбите, намалява появата на бактерии и съхранява свежестта на дъха, защитава от образуването на зъбен камък и нармализира състоянието на pH в слюнката. Тръпчив аромат на хвойна.

За чувствителни зъби

Паста за зъби за чуствителни венци и зъби от Coslys
Почиства устната кухина и предпазва от киселинните атаки и бактериалната плака, която се образува след хранене. Успокоява чувствителните зъби и венци. Без флуорид, без парабени, без синтетични пенители.

Био
Био паста за зъби - лимон от Gamarde
Със зелена и бяла глина с органични етерични масла. Почиства, предпазва зъбите и придава свежест. Начин на приложение:
Използвайте пастата за зъби след всяко хранене, като правите малки кръгообразни движения от венците към зъбите.

Паста за използващите брекети и шини против плака
Pearls and Dents медицинска паста за зъби с "Pearls" система
Медицинска паста за зъби "Pearls and Dents" е създадена преди всичко за отстраняване на зъбната плака, особено при хора, носещи брекети и шини. Микрофините и напоени с етерични масла почистващи сферички се задействат от четката и достигат и до проблемните зони, където дори и при много внимателно търкане четките трудно влизат: така се освобождава и тесните пространства между зъбите и местата под основата на венците от вредната зъбна плака. Резултатът - идеално гладки зъби, което максимално затруднява образуването на нови наслоявания.

Kozmetikata.com