int(97387) array(3) { ["storyid"]=> string(5) "97387" ["title"]=> string(69) "МD-Codes-точките-които-ни-правят-красиви/" ["rubrname"]=> string(35) "Естетична-хирургия" } array(3) { ["storyid"]=> string(5) "97387" ["title"]=> string(69) "МD-Codes-точките-които-ни-правят-красиви/" ["rubrname"]=> string(35) "Естетична-хирургия" } МD Codes точките, които ни правят красиви | Kozmetikata.com
 

Естетична хирургия

МD Codes точките, които ни правят красиви

  • 14.02.2017
  • Автор: Светлана Илкова
Естетична хирургия, МD Codes точките, които ни правят красиви

Естетична хирургия, МD Codes точките, които ни правят красиви

Естетична хирургия, МD Codes точките, които ни правят красиви

Съвременните тенденции в естетичната медицина отдавна не са само попълване на отделни бръчки, а налагат цялостен подход към лицевия овал.

Последният хит в естетичните процедури са т.нар. МD Codes на гуруто на естетичната медицина - бразилския пластичен хирург д-р Маурицио Де Майо. МD Codes са ‘‘вълшебни" точки, в които се инжектират дермални филъри чрез които се постигат естествени резултати, съобразени с индивидуалните особености на всяко лице. JUVÉDERM™ Voluma™ и Volift™ са   хиалуронови пълнители с т.нар. VYCROSS™ технология, които се поставят  много по-лесно и по-безболезнено в зоната на брадичката . Интересно е, например, че чрез филър в определени точки може се промени емоционалното изражение на пациента. Да се направи така, че лицето му да се усмихне, ако е било с по-мрачно и сериозно излъчване. Подобни резултати могат да се постигнат  с филърите с VYCROSS  технология. Предимството на тези продукти е, че не само възстановяват загубения обем, но и осигуряват много нежен лифтинг и оформят контура на лицето и устните .
 
Според д-р Анелия Здравкова от столичната клиника Jewel Skin, технологията VYCROSS осигурява продължителност на ефекта от 12 до 24 месеца (в зависимост от продукта). Минималният оток след манипулацията дава възможност на пациента бързо да се върне към ежедневните си ангажименти. А наличието на лидокаин  осигурява  повече  комфорт  по време на манипулацията.

Kozmetikata.com