int(96654) array(3) { ["storyid"]=> string(5) "96654" ["title"]=> string(83) "Процедура-комбинираща-грижа-в-салона-и-вкъщи/" ["rubrname"]=> string(35) "Естетична-хирургия" } array(3) { ["storyid"]=> string(5) "96654" ["title"]=> string(83) "Процедура-комбинираща-грижа-в-салона-и-вкъщи/" ["rubrname"]=> string(35) "Естетична-хирургия" } Процедура, комбинираща грижа в салона и вкъщи | Kozmetikata.com
 

Естетична хирургия

Процедура, комбинираща грижа в салона и вкъщи

  • 06.01.2017
  • Автор: Светлана Илкова
Естетична хирургия, Процедура, комбинираща грижа в салона и вкъщи

Една от новите в световен план процедури за лице се нарича  Perk и вече може да се опита и у нас. Особеното в нея е, че първият етап се извършва в салона, а втория – вкъщи.

Казват, че 10-минутната процедура за лице е с мигновен ефект. Извършва се с хибридна машина за грижа за кожата. Флаконът серум, половината от който е използван по време на процедурата в козметичния салон, се взема за вкъщи.

В първия етап от процедурата нежно се отстранява повърхностния рогов слой от мъртви клетки. В същото време кожата се насища с антиоксиданти и хидратиращи съставки. Ролеровият накрайник на апарата помага на порите нежно да се разтворят, за да поемат природните съставки на серума, който после остава за вас, за да го ползвате, като поддържаща терапия.

Процедурата е подходяща за освежаване на цялото лице, за леко напомпване на устните с ефект "филър", както и за "подмладяване" на погледа чрез избистряне на тена на околоочния контур.

Kozmetikata.com