Естетична хирургия

Холивудската актриса Кайл Ричардс се разкрасява с лазер

  • 07.06.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Естетична хирургия, Холивудската актриса Кайл Ричардс се разкрасява с лазер

Естетична хирургия, Холивудската актриса Кайл Ричардс се разкрасява с лазер

Холивудската актриса Кайл Ричардс, популярна с ролята си в хитовия американски сериал "Истинските съпруги от Бевърли Хилс", а също и като леля на Парис Хилтън, наскоро сподели публично мнението си за лазерните технологии в медицината.

Тя качи клип в профила си в Инстаграм как подмладява кожата на лицето си с пикосекундния лазерен апарат PicoSure
, който се предлага и у нас.

Напоследък стана модно звездите да демонстрират грижа за външния си вид. След като звездата от сериала "Приятели" Кортни Кокс призна, че бори влиянието на възрастта с ултразвуков апарат, сега и друга холивудска знаменитост демонстрира пред цял свят вярата си към последните новости в естетичната дерматология.

Кайл Ричардс е майка на 4 деца, но изглежда перфектно. В споменатото по-горе видеото се вижда как личния дерматолог на Ричардс извършва манипулация с PicoSure върху кожата на лицето, а уредът премахва абсолютно безболезнено нежеланите кожни несъвършенства.

Пикосекундният лазер се използва за заличаване на пигментации, белези от акне, стрии и бръчки. С него може лесно да бъде премахнат и козметичния татуаж от лицето.


Апаратът е уникален също с възможността да премахва татуировки, като върху мястото, обект на процедурата, се използват много кратки пулсации – едва една трилиона от секундата, които създават толкова голямо налягане, че мастилото на татуировката се разпръсква на съвсем малки, подобни на прах частици. Благодарение на този процес  те много по-лесно се абсорбират и елиминират от тялото.

В България единственият такъв уред е част от професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология АтаДерма в Пловдив.

Kozmetikata.com