Естетична хирургия

Мощен лифтинг ефект със Сикрет процедури

  • 03.12.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Естетична хирургия, Мощен лифтинг ефект със Сикрет процедури

Това е една от най-новите технологии на принципа на термично затопляне на тъканите в дълбочина, което стимулира нарушените и увредени колагенови нишки, като в последствие се преизгражда нова колагенова мрежа и по този начин се постига мощен лифтинг ефект.

За разликата между Secret и останалите радио-честотни фракционарни системи разказват специалистите от Dermacare clinic. Според тях тя се корени в микро-инжекционната технология, която представлява индивидуален стерилен за всеки пациент апликатор с множество микро-игли от благороден метал (злато), които проникват в дълбочина 0,5-3,5мм в кожата и чрез получената топлина (радио-честотна енергия) тя бива стимулирана. По този начин може да се третира всякакъв тип кожа без риск и с минимален възстановителен период.

Резултатите, които се постигат с този тип процедури са: редуциране и стягане на разширени пори, уплътняване на кожата, получава се мощен стимулиращ колагена ефект, лифтинг, подмладяване, изглаждане и полиране на кожата и др.

Ефектът от процедурата се проявява през следващите 3 до 4 седмици ,наблюдава се цялостно освежаване и регенериране.

Времетраенето на процедурата е в зависимост от поносимостта на пациента и зоната която е третирана. Нанася се локален крем (анестезия) за около20-30мин, след което се преминава към процедурата с приблизителна продължителност около 1 час.

Възстановителният период след процедурата е сравнително кратък. Наблюдава се еритема (зачервяване) и лека едема (подуване) в рамките на 3-4 часа, след което третираното място се възстановява и единствената  препоръка е нанасянето на крем със слънце защитен фактор.

За постигане на оптимален резултат са препоръчителни 3 процедури.

Тази процедура може да се използва още за кожни проблеми, като разширени капиляри, изсветляване на хиперпигментни петна и заличаване на белези, стрии, акне и пост белези от акне, отпусната кожа и др.

Kozmetikata.com