Естетична хирургия

Красиви с магията на музиката

  • 17.03.2011
  • Автор: Светлана Илкова
Естетична хирургия, Красиви с  магията на музиката

Естетична хирургия, Красиви с  магията на музиката

Естетична хирургия, Красиви с  магията на музиката

Естетична хирургия, Красиви с  магията на музиката

По мнението на специалистите, един от най-ефективните методи за неоперативно опъване на лицето е процедура с използването на технологията Elos. Тя е основана на съчетанието на светлинна енергия в съчетание с високочестотен ток, който прониква в дълбоките слоеве на кожата и стимулира производството на колаген.

А това означава, че бръчките се изглаждат, а кожата на лицето изглежда по-млада и здрава. Не по-малко ефективен метод на неоперативно подмладяване на лицето предлагат и тайландските лекари ...

В Тайлланд се прилага пластична хирургия без скалпели и разрези. Тайландските учени са разработили иновативна технология, която носи названието Ултера и е предназначена за подмладяване на кожата. Този разкрасителен комплекс е основан на музиката.

Пациентът слуша спокойна и красива мелодия, например птича песен, а самата мелодия е пропита с неуловими за човешкия слух тънки ултразвукови вълни. Както знаем, човешката кожа е съставена от три слоя. Първият – външният е нарече епиредмис.

Под него е подкожната мастна мрежа. И най-отдолу се пада най-дълбокия слой, който отговаря за състоянието на кожата на лицето и за нейното съхранение. И до неотдавна никакви методи, освен хирургическата намеса, не позволяваха на лекарите да се доберат до този заветен трети слой. Даже лазерната хирургия беше безсилна.

Един сеанс продължава 30 минути и смело може да се каже, че веднага след него резултата е налице. И което е още по-важно в близките няколко години няма да ви се наложи да посещавате пластични процедури.
 
Кожата на лицето ще бъде свежа и опъната. Трябва да се отбележи, че Ултера еднакво добре подхожда, както на женската, така и на мъжката кожа.

Но се появява системата Ултера, която позволява на ултразвуковите вълни да проникнат в дълбините на човешката кожа и да създадат там специални колебания. Тялото само се настройва на нужната вълна и със собствени сили произвежда желаните изменения в структурата на лицето. Най-основното това е бързината на действие пълното отсъствие на болка и никакви белези по лицето след края на процедурата.

Kozmetikata.com