Домашна козметика

Красиви мигли у дома

  • 27.01.2017
  • Автор: Светлана Илкова
Домашна козметика, Красиви мигли у дома

Домашна козметика, Красиви мигли у дома

Домашна козметика, Красиви мигли у дома

Миглите ни, както кожата и косата се нуждаят от специална грижа, за да са здрави и красиви. Те се нуждаят най-вече от подхранване, което можем да им осигурим и сами в къщи. Рициново масло, бадемово масло, витамин А и Е, зехтин са само някои от най-често спряганите подхранващи средства. Поставят се винаги на добре почистени очи без грим.

Витамин Е за подхранване
Нанесете вечер витамин Е на миглите си, може да го направите с добре измита четка от стара спирала. Оставете да действа през цялата пощ. На сутринта измийте добре очите.

Подхранване с рициново масло
Сложете малко рициново масло на два памучни тампона и поставете върху клепачите за 15 минути, след което измийте. Правете процедурата 3 пъти в седмицата.

Бадемово масло за гъсти и дълги мигли
Бадемовото масло има благотворен ефект върху миглите – прави ги здрави, гъсти и дълги. Нанесете малко количество от маслото върху клечки за уши и внимателно нанесете върху миглите.

Зехтин срещу окапване
Затоплете малко зехтин и с помощта на клечка за уши го нанесете вечер на клепача в основата на миглите. Оставете го да действа през цялата нощ. На сутринта изплакнете лицето и подсушете с мека кърпа. Клепачите ще са успокоени и подхранени, а миглите заздравени.

Козметични продукти за здрави мигли
Серум за растеж на миглите Multilashes
Подхранва, удължава и сгъстява миглите. Първите резултати се появяват след 3 седмици, а след 6 месечно лечение миглите стават гъсти и дълги. За максимален резултат в опаковката има и преса за извиване. Основни съсътавки: Биматопрост - едно от най-ефективните вещества стимулиращи растежа на миглите и намаляване на процеса на падане. Копринен протеин, пантенол и хиалуронова киселина - подхранват космените фоликули, регулират регенерацията им, овлажняват миглите и изглаждат тяхната структура.

Бонилаш Серум за Мигли
Постига 25% по-дълги мигли след 6 седмична употреба. Сгъстява миглите, стимулира техния растеж, подхранва и възстановява миглите, намалява прекомерното падане на миглите. Активни съставки: Bimatoprost - стимулатор за растежа на миглите, който действа директно в корените на миглите; Урея - за хидратация на миглите; Биотин - за подхранване; Пантенол с успокояващо действие.

Kozmetikata.com