СПА и Релакс

Съживете тялото с ароматни соли за ваната

  • 27.11.2012
  • Автор: Светлана Илкова
СПА и Релакс, Съживете тялото с ароматни соли за ваната

СПА и Релакс, Съживете тялото с ароматни соли за ваната

Умението да си почиваме, да се храним правилно, да се грижим за красотата си отвътре и отвън се нарича – изкуство да живеем. Малките удоволствия правят живота ни по-цветен и пълноценен. Днес ви предлагаме още един начин да се почувствате, сякаш ви изникват крила. Отдайте се на ароматна вана в къщи.

Ароматните вани са тези които съчетават в едно аромотерапията и SPA процедурите. Смело можем да твърдим, че нищо не работи така добре за за отпускането и релаксацията на душата и тялото ни, като тях.

Превърнете ваната с ароматни соли в свой ритуал. Подобни ритуали помагат да се вгледаме в себе си, да се концентрираме върху мислите и желанията си, дават ни усещане за контрол върху себе си.

Какъв аромат да изберете за ваната си – избирате вие. Нашият съвет е да е ненатрапчив, релаксиращ, вдъхновяващ. Можете да си направите ароматни соли за вана сами. Лесна рецепта има тук. Или да се доверите на специалистите. Ето някои интересни соли, на които се спряхме ние.

Релаксиращи био соли за вана от Бахови цветя са соли за вана са уникално съчетания цветните био есенции на д-р Бах с морска сол за повишаване на вътрешната енергия. Ароматната комбинация от 10 био цветни есенции и масла спомага за подобряване на вътрешния мир, действа успокояващо и релаксиращо. Органичните цветни екстракти от лавандула, желтак, див кестен, джел, мимулус, джанка, коприва и лимон бързо и лесно ще ви пренесат в света на аромотерапията.

Солите  за вана, съдържащи минерали и съставки от Мъртво море са едни от най-популярните днес. Солите от Мъртво море имат тонизиращо и хидратиращо действие, подхранват кожата в дълбочина. Casyopea използват тази съставка, като правят няколко уникални ароматни съчетания - Гуава и Папая, Френска Лавандула и Oкеан. Те оставят фин и нежен аромат, свежест и жизненост. Солите, в комбинация с подходящо подбраните етерични масла и свеж аромат, осигуряват на тялото истински момент на релаксация.

Комплект "Малък Оазис"- 3 вида соли от Мъртво Море на Ein Gedi са 3 вида соли за вана от Мъртво Море по 100 ml с различно съдържание на ароматични масла: релаксиращи соли – лавандула и лайка; енергезиращи соли- киви и круша; освежаващи соли - лайм и бергамот.
Соли за вана с евкалипт на същата марка чудесен продукт за лечение на тялото. Използва се при уморени крака, болки в различни части на тялото (ръката, китката, лакътя, мускулите на краката), или като цяло това е домашно СПА. Съдържащите се в него минерали от Мъртво море и етерични масла са ефективна комбинация с чудотворно въздействие върху мускулите, кожтаа и настроението.

Kozmetikata.com