Декоративна Козметика

Златен грим за парти

  • 10.12.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Декоративна Козметика, Златен грим за парти

Декоративна Козметика, Златен грим за парти

Декоративна Козметика, Златен грим за парти

Декоративна Козметика, Златен грим за парти

Златото е секси, шик и отива като комбинация на почти всеки тоалет. Бъдете изтънчени, ярки, та чак ослепителни, като добавите към визията си и златен мотив в грима си, на коледното парти или докато посрещате Новата година.

Подходящи комбинации
Нюанси на черно и бордо вибрират на фона на блестящите златни тонове. Това се отнася както за останалите акценти в грима, така и за тоалетите. Устните, за да са в хармония със златото е добре да са докоснати от интензивен матов цвят. Така ще придобият изискан кадифен вид. Ще напомним, че бялото също е отлична комбинация със златно.

Декоративна козметика в златно
Лак за нокти със специален ефект STAY GOLD
Иновативна прозрачна формула, обогатена с необикновени златни пайети с форма, напомняща перце - за изключителен ефект "златно перо".

Лак за нокти със стъклен ефект
Благодарение на специален микс от полимери ноктите изглеждат блестящи с изумителен дълготраен гланц. Специални пластификатори придават на ноктите обем и перфектно гладка повърхност. Висока концентрация на пигменти за екстремен и равномерен цвят.

Многофункционален молив за очи златна светлина

Кремообразна и лесна за преливане текстура с дълготраен ефект. Това е многофункционален молив за очи, който придава интензивен цвят, може да се ползва, като очна линия и сенки за очи с ефект на преливане, благодарение на удобния апликатор.

Сенки за очи с металик ефект stay gold
Революционна формула, перфектен микс от чисти пигменти и ултра ярки перли. Уникален дизайн с 3D – форма подчертава изискаността на текстурата. Разкошен блестящ грим ефект. Чисти и ослепително ярки металик цветове. Могат да се използват със сух или с влажен апликатор: сух - подчертават клепачите с чист металик цвят; влажен -украсяват погледа с изключителен вибриращ металик цвят.

Huile Prodigieuse Масло със златни частици
Многофункционално масло със златни частици за лице, тяло и коса с ценни растителни масла и витамин Е. Маслото възстановява, подхранва и предпазва кожата и косата чрез коктейл от ценни масла и Витамин Е. Придава дискретен златен блясък на лицето, тялото и косата благодарение на съдържащите се в него фини златни частици.

Kozmetikata.com