Декоративна Козметика

Бронзов тен за студените месеци

  • 19.11.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Декоративна Козметика, Бронзов тен за студените месеци

Декоративна Козметика, Бронзов тен за студените месеци

Декоративна Козметика, Бронзов тен за студените месеци

Декоративна Козметика, Бронзов тен за студените месеци

Декоративна Козметика, Бронзов тен за студените месеци

Декоративна Козметика, Бронзов тен за студените месеци

Как да ползваме бронзант през студените месеци, така, че кожата ни да изглежда естествено и в същото време да "затоплим" външния си вид?

Единият начин е чрез поставянето на акценти на местата, които най-често биват огрявани от слънцето – бузите, носът, контурът на лицето, челото. В такъв случай е препоръчително да се използва прахообразен продукт (пудра), който да бъде поставен с мека четка и леко потупване на желаните места. Тук ключова роля играе и цветът на базата, която сте избрали. Разликата между нея и акцента не трябва да е повече от 2 тона.

Фон дьо тенът или пудрата, която използвате за основно покритие на лицето си през студените месеци не бива да бъде прекалено тъмна. Подходящи цветове са златисто, медено и цвят праскова.

Ако предпочитате директното нанасяне на бронзант, е добре да изберете флуид или бронзант с фина текстура и отново не прекалено тъмни, но с топли тонове.

Ето някои продукти, които ще помогнат.
Poudre Éclat Prodigieux Компактна бронзираща пудра  от NUXE
Мулти-функционална компактна бронзираща пудра за лце и тяло. Тази пудра е едно истинско постижение в козметиката за гримиране на всеки тип кожа, подходяща за всеки цвят на лицето. Съдържа мощни агенти, улавящи светлината и оптично коригиращи пигменти, които придават незабавно свежест на лицето. Микронизираните перлени пигменти незабавно озаряват лицето.

Пудра бронзираща COLOR ICON SPF15 Bikini Contest от Wet n Wild

Идеалният и безопасен начин да получите бронзов загар без помощта на слънцето или на солариум. Леката пудра се разнася лесно и придава на кожата златист и красив загар през цялата година.

Био Минерална бронзираща пудра Sunset Kiss от LAVERA
С натурални минерали за нежен светлоотразителен бронзиращ ефект. Всяка дуо опаковка с 2 перфектно допълващи се цвята за перфектен тен. Нежна светлоотразителна бронзираща пудра за сияен слънчев тен. Двата цвята се допълват перфектно и поставят красив естествен акцент.

Компактен матиращ фон дьо тен с натурален ефект - Златен Пясък от PUPA
Формула без мазнина. Оризова Пудра и Царевично Нишесте със себум абсорбиращи свойства за матиращ ефект. Екстракт от Лилиум - освежава и успокоява, порите изглеждат видимо редуцирани, а кожата - мека и хидратирана. Формула от ново поколение, която с леката си и фина текстура позволява постигането на естествен грим резултат и гарантира равномерен цвят. Резултатът? Перфектно матирана кожа и безукорна дълготрайност.

Ултра дълготраен изглаждаш фон дьо тен AQUA DOUCEUR от CHEN YU
Иновативна ултра-нежна формула, която се разнася лесно за сатенен равномерен тен. Омекотява линиите на лицето. Високото съдържание на вода гарантира перфектна съвместимост с кожата. Матиран кадифен тен, който не се променя през целия ден. Скрива всички недостатъци без да изпъкват на различните видове светлина.

TEINT IDÉAL (Теинт Идеал) Озаряващ фон дьо тен флуйд Меден нюанс от VICHY
Озаряващият фон дьо тен флуид изравнява тена моментално и прави кожата по-красива ден след ден. За нормална до смесена кожа, със свежа, лека и немазна текстура. За най-добри резултати нанасяйте с пръсти или с четка. Технология "Течна светлина" - флуидната текстура с фини озаряващи частици равномерно отразява светлината от повърхността на кожата, осигурявайки естествено покритие без ефект на маска. Съдържа коригиращ комплекс - Витамини С и Е + Витализиращ агент за възстановяване на кожата с антиоксидантно и противостареещо действие.

Kozmetikata.com