Декоративна Козметика

Тенденции в маникюра есен и зима 2015/2016

  • 15.09.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Декоративна Козметика, Тенденции в маникюра есен и зима 2015/2016

Идеалният избор за лак за есента и зимата на сезон 2015/2016 са цветовете с металически отблясък и съблазнителните винени оттенъци, поне според международния концерн MagRuss, който наскоро представи новата си колекция лакове за нокти.

Металикът във по широка гама от светли и проблясващи до наситено тъмни и бордо оттенъци е подходящ, както за тържествени случаи, така и за по-непринудена обстановка. Той създава атмосфера на загадъчност около носителката му, но не неразгадаема и мечтателна, а демонстрира готовност към риск и приключения. Какъвто и цвят на лака да се сте си избрали през 2015-2016, с металика той придобива съвсем друго внушение.

Ако сте любители на по-неутралната палитра, също ще сте на върха на върната, особено ако ноктите ви са къси и леко закръглени. Подходяща комбинация е яркият грим.

Бордото и другите по-тъмни лакове отразяват прехода от лятото към зимата и винаги стоят добре през есента. Без тях не минават нито грънч, нито готическия стил, което можеше да се види през последния месец на подиумите в Париж и Ню Йорк.

Червеният лак за нокти никога не излиза от мода. Тази есен той е класически червен, с малко винени, малко бордо оттенъци и никакви оранжеви нюанси.

Kozmetikata.com