Декоративна Козметика

AVON лансира нова дръзка колекция декоративна козметика

  • 09.09.2014
  • Автор: Светлана Илкова
Декоративна Козметика, AVON лансира нова дръзка колекция декоративна козметика

Декоративна Козметика, AVON лансира нова дръзка колекция декоративна козметика

Козметичният гигант AVON отново предизвиква с нова колекция от бестселър линията Color. В края на лятото компанията лансира две нови звезди в декоративната козметика – спирала Big & Daring и червило Ultra Color Bold. Залагайки на нови формули и технологии, AVON дава в ръцете на дамите колекция, с която да се почувстват още по-привлекателни и дръзки и да прескочат всички граници в грима. Със своята технология с повдигащ комплекс, спиралата Big & Daring придава ексклузивен обем на миглите, като ги прави до шест пъти по-плътни. С червилото Ultra Color Bold добавяме най-наситения цвят досега за забележителна и неустоима визия във всяка една ситуация.

Със своята формула с протеини, колаген и кератини спиралата Big & Daring прави миглите  с до шест пъти по-плътни само с едно нанасяне. Тайната е в патентованата извита четчица с клиновидни снобчета, която улавя миглите една по една, разпределяйки максимално добре леката текстура. За разлика от много други продукти, които слепват миглите, крем-гел формулата  на Big & Daring ги прави меки и еластични от корените до върха. Благодарение на водоустойчивата си технология спиралата издържа на топлина и влажност, предпазвайки от размазване и ронене.

Професионалният гримьор на AVON Лиз Пю споделя: "Модата на драматичния поглед от 60-те се завръща с пълна сила и това се потвърждава от есенно-зимните колекции на марки като Gucci, Versace и Missoni. Новата спирала AVON Big & Daring е създадена точно в духа на тази тенденция – обемни и плътни мигли без никакво слепване и размазване!"

В комплект с изкусителния поглед този сезон намират място и плътните и обемни устни. Благодарение на специалната True Color технология червилото Ultra Color Bold е с 50% повече пигментация във всеки стик, разкривайки най-наситения цвят досега с перфектно и равномерно покритие, което издържа с часове. Разнообразието от уникални нюанси отключват въображението за свежи летни експерименти, а хидратиращата и кремообразна структура прави устните по-плътни. Резултатът – неустоимо усещане за лекота и чувственост с ефект през целия ден.

Перфектната и дръзка визия вече не познава граници с безпрецедентната спирала Big & Daring и магнетичните цветове на червилото  Ultra Color Bold. Осмелете се да разкриете съблазнителката у вас това лято с АVON.

Kozmetikata.comОще по темата