Грижа за Тялото

Дезодоранти с вкусни съставки

  • 17.08.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Тялото, Дезодоранти с вкусни съставки

Естествените съставки в козметичните формули на дезодорантите отдавна изместиха химичните. Желанието за още по-естествени и натурални продукти, накараха козметолозите да вкарат в тях екстракти от различни плодове, зеленчуци и подправки.

Вижте някои от най-новите и интересни дезодоранти, които ако не знаехме за какво са, можеше да вкараме и в хладилника…

Био Дезодорант-спрей Силата на Годжи от SANTE
Предпазва от изпотяване и неприятна миризма през целия ден. Екстрактът от киселец убива бактериите, а екстрактът от годжи подхранва кожата.

Био Дезодорант Ванилия - без газ от MARILOU BIO

100% от състава е от естествен произход, 20% от състава е от биологично земеделие, биологична козметика сертифицирана от ECOCERT GREENLIFE. Това е дезодорант с ефикасна формула благодарение на своите активни естествени съставки, които осигуряват оптимална защита без да блокират процеса на естествено изпотяване. Съдържа парфюм, Алое барбаденсис сок от листа, Линалоол, Лимонен.

Дезодорант-ролка 24ч с био лайм и био върбинка от LAVERA
Дезодорант-ролка с био био лайм и био върбинка за дълготрайна защита и свежест през целия ден. Ценните активни съставки като зелен чай и див конски кестен осигуряват ефективна дезодорираща формула.

Био дезодорант рол-он за намаляване на окосмяването и регулиране на изпотяването с екстракт от Черен трюфел от ACORELLE
Био дезодорантът рол-он Acorelle потиска растежа на космите под мишниците, намалява плътността и гъстота им и те стават по-фини и незабележими, като в същото време регулира изпотяването, предотвратява разпространението на бактерии и неутрализира неприятните миризми. Успокоява и хидратира нежната и чувствителна кожа. Попива бързо, овлажнява и омекотява незабавно.

Kozmetikata.com