Грижа за Тялото

Продукти за бронзов тен

  • 22.06.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Тялото, Продукти за бронзов тен

Грижа за Тялото, Продукти за бронзов тен

Грижа за Тялото, Продукти за бронзов тен

Грижа за Тялото, Продукти за бронзов тен

Кожа мека, като кадифе и елегантен бронзов тен, това са най-желаните характеристики на кожата през лятото. Можем да я постигнем по два начина - излагайки се на слънце и използвайки автобронзант.

И в двата случая са ни необходими качествени козметични продукти, които от една страна да защитят кожата от агресиите на слънцето, от друга да й помогнат да достигне пленителния цвят на шоколадов загар, без кожата да се дехидратира и състарява.

Продуктите, които сме подбрали по-долу са освен кратък път към желаната цел са и наситени с антиоксиданти, витамини A, C и E и растителни вещества, осигуряващи дълготрайна хидратация, и съхраняващи перфектния вид на кожата.

Вижте как с помощта на слънцезащитни продукти или автобронзант да се сдобиете с естествен бронзов тен.

За естествен бронзов загар
Слънцезащитен лосион за тяло Diet Esthetic Body Bronze с висок защитен фактор
Водоустойчивият слънцезащитен лосион за тяло Body Bronze със защитен фактор SPF 30 (с висока степен на защита) съдържа още вит. Е (Tocopherol) - с мощен антиоксидантен ефект и Алое Вера, с доказан успокояващ, антибактериален и третиращ ефект върху кожата. Подходящ за всички типове кожа, включително и за деца. Продуктът се предлага и със защитен фактор SPF 50+.

IDEAL SOLEIL Хидратиращ спрей за оптимизиране на бронзовия тен SPF 50 от VICHY
За сияен и равномерен бронзов тен. Формула, която комбинира висока защита от слънцето с хидратиращ комплекс, който активира меланина, отговорен за естествения процес на придобиване на бронзов тен. Всичко това в специална и иновативна опаковка. Кожата е защитена, благодарение на MEXORYL® SX и XL технология. Подсилена UVA защита, дори срещу UVB и дългите UVA-лъчи. Тенът се придобива по-бързо, благодарение на формулата без автобронзант. С частици, активиращи меланина, за натурално придобит тен.

Лосион за бързо потъмняване SPF 15 от Piz Buin
Подходящ за лице и тяло. Подобрен натурален тен с широкоспектърна UVA/UVB защита. По-бързо потъмняване чрез Melitan TM технология, която активира естествения процес на потъмняване. UVA/UVB Широкоспектърна и фотостабилна защита с Helioplex TM технология. Осигурява часове на хидратация. Съдържа Витамин Е. Формула устойчива на вода и пот.

Продукти след плаж
After Sun активиращ тена лосион за след слънце

ПИЗ БУИН ХИДРАТИРАЩ & АКТИВИРАЩ ТЕН ЛОСИОН ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ обогатен с ТАНИМЕЛ - патентована активна съставка от растителни екстракти, предлага 24-часова интензивна хидратация, бързо възстановява естествената влага на кожата и помага за предотвратяване на беленето. Съдържанието на ТАНИМЕЛ осигурява производството на натурални кожни пигменти за по-интензивен и здравословен дълготраен тен.

Анобронзанти


Kozmetikata.com