Грижа за Тялото

Продукти против целулит

  • 16.05.2014
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Тялото, Продукти против целулит

Време е за бърза антицелулитна намеса, с която да избегнете неприятните натрупвания, които издайнически се показват при по-лекото лятно облекло и банските.

За антицелулитни процедури се препоръчват продукти, които имат свойството да извличат излишните течности от тялото. Предлагаме ви подобни актуални кремове, гелове и масла, които ще ви помогнат да влезете бързо във форма. А ако държите на домашната козметика, тази рецепта за антицелулитно масло е точно за вас.

Продукти против целулит
BODY-SLIM CURE MINCEUR EXPRESS от Lierac
Лаборатории Lierac разработиха Интензивен експресен серум за оформяне на тяло – иновативен серум за оформяне на тялото с интензивно експресно действие срещу целулит и натрупани мазнини. Комбинацията от 10% активен кофеин и екстракт от джинджифил активира освобождаването на мазнините, благодарение на въздействието върху концентрацията на ензима деснутрин, чиято основна функция в човешкия организъм е да стартира липолизата чрез хидролиза на складираните триглицериди. Липолитичната активност на кофеина във формулата е увеличена с 15 пъти, а в резултат - освобождаването на мастните клетки с 533%. Патентованият от LIERAC комплекс WTB SYSTEM (свещен лотос, бяла върба и биотехнологичен пептид) въздейства върху адипоцитите за разграждане на натрупаните мазнини. Клинични изследвания доказват ефикасност от 7-мия ден на приложение на серума.
На същата марка са и Phytophyline ampoules - ампули против целулит с екстракти от бръшлян, хвощ, шапиче, спирея и чай – комплекс, стимулиращ производството на еластин и колаген и разбиващ мастните депа.

Кал GUAM с водорасли със загряващ ефект и бързо действие – този продукт притежава всички свойства на активните съставки в калта от водорасли Гуам и също така, съдържа "загряваща" формулата (само 15 минути), атакува несъвършенствата на кожата, които се дължат на целулита и мастните натрупвания. Използването на този тип кал от водорасли, не се препоръчва за много чувствителни кожи.
На същата марка е и Крем GUAM за отслабване антицелулитен с охлаждащ ефект. С противоположно на загряващото действие тази специална формула е създадена за атакуване на кожните несъвършенства, причинени от целулита и мастните микродепа. Съдържа внимателно подбрани растителни съставки, с продължителен освежаващ ефект - водорасли Guam, карнитин, соеви изофлавони и ментол. Допълва се чудесно от Укрепващ крем-гел GUAM с водорасли срещу целулит с охлаждащ ефект. Той има липодиалитично действие, тонизира микроциркулацията, стяга кожата и й придава еластичвост и свежест.

Yon-Ka крем с антицелулитен и отслабващ ефект
Истински мултифункционален балсам, този масажен крем със силно ароматично действие подпомага офор-мянето на силуета, като действа върху проблемните и чувствителни на допир зони. Кожата омеква и се изглажда, а неравният вид на целулита се заличава. Съдържа етерични масла от морски бор, голтерия и кедър, индийско орехче, пипер, репей, бръшлян, ясен, комбинация от 5-те етерични масла на Yon-Ka ( лавандула, зравец, розмарин, кипарис, мащерка).

Интензивна грижа против целулит със застой на вода от PUPA
Стимулира редуцирането на излишното натрупване на мазнини в мастните клетки и инхибира депозирането на нови. Действа срещу задържането на вода. Обогатен с PHYTODREN, комплекс от 3 екстракта с дрениращи качества. Стимулира дренирането на излишните течности от мастните тъкани.

Още продукти против целулит вижте тук.

Kozmetikata.com