Грижа за Тялото

Козметика с Черен Хайвер

  • 30.01.2013
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Тялото, Козметика с Черен Хайвер

Грижа за Тялото, Козметика с Черен Хайвер

Грижа за Тялото, Козметика с Черен Хайвер

Грижа за Тялото, Козметика с Черен Хайвер

Използването на различни минерални морски богатства в производството на козметика не е от вчера и е достатъчно широко разпространено. Но добавянето на органични вещества в козметичните средства и конкретно черният хайвер е добавен в списъка на незаменимите съставки.

Днес водещите производители на елитна козметика се състезават в най-ефективното използване на своите изобретения в тази област. Всеки откривай свой способ. Но всички заедно утвърждават едно - зародишни клетки на животни и риби имат благоприятно въздействие и са способни да възвърнат младостта и красотата на човешката кожа.

Удивителен ефект
При използването на средства, в чиито състав има и черен хайвер, кожата получава мощна доза от чиста енергия и подхранващи вещества. Компонентите му се усвояват изключително добре и практически не предизвикват алергични реакции.
Съдържанието му в козметичните продукти може да е от 0.5 до 5% в зависимост от предназначението им (в маските и кремовете процентното съдържание е по-високо отколкото в тониците).

Екстрактът от черен хайвер е уникален компонент, който в следствие на активизирането в кожата на процеса на производство на собствен колаген и еластин, подобрява подхранването на клетките като предотвратява появата на бръчки и изглажда повърхността на епидермиса.

Когато кожата губи способността си за самозащита, тя се отпуска. За съжаление, това е неизбежно. Всеки специалист ще потвърди, че заради напредването на възрастта и неблагоприятните въздействия на околната среда процесът на обновяване на клетките се забавя. Те губят енергия, нараства активността на свободните радикали, което води след себе си обезводняването и преждевременното стареене.

Компонентите, които влизат в състава на екстрактите от черен хайвер повишават енергията за самозащита на епидермиса, което значително увеличава съпротивлението на кожата към стреса, промените в температурата и ... хода на времето.

Хайверът е максимално наситен с подхранващи елементи.
Съставът му е следния:

45-50% вода
3-4% въглехидрати
23-26% белтъци, пълен набор от аминокиселини, в това число глутаминова и аспарагинова киселина, лизин, левцин, серин
16-18% мазнини
Минерали – натрий, калций, калий, магнезий, фосфор, желязо
Витамини - D, А, E, F
микроелементи

Цялото това богатство в биодостъпен вид попада в кожата и оказва влияние върху всичките й жизненоважни функции.

Богато разнообразие от козметика с Хайвер може да закупите от онлайн магазин Kozmetika.bg.

Kozmetikata.com