Грижа за Тялото

Стягащи козметични продукти за тяло

  • 24.09.2019
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Тялото, Стягащи козметични продукти за тяло

Грижа за Тялото, Стягащи козметични продукти за тяло

Стареенето променя външния вид и структура на кожата, което води до по-тънка кожа, по-суха кожа, по-малка еластичност, увеличаване на бръчките или провисване и намаляване на производството на колаген и еластин. Освен това след диети кожата може да провисне, поради загубата на плътност. Това може да се коригира с продукти, специално предназначени за стягане на тялото.

Съществуват кремове, млека, олиа за стягане на тялото.

Ето някои от тях:Редовната употреба на Стягащото мляко за тяло Diet Esthetic Body 10 Nº2 доставя на кожата така необходимите липиди, колаген и еластин, като я прави стегната, гладка, кадифено-нежна и без лъскави, мазни петна.


Хидратиращо ароматно олио за тяло! Съдържа концентрирани екстракти от растения, които придават на кожата видимо нова еластичност. Много ефективна превенция на стрии, подходящ е по време на бременност, диета и спорт. С нежен аромат!


Копринено нежен крем за тяло, който подхранва и стяга кожата. Благодарение на иновативната технология с екстракт от водна детелина усилва производството на колаген и помага за предпазването на еластиновите фибри.


Цялата стягаща и съживяваща сила на розмарина е вложена в сърцето на този крем против отпускане, за да се тонизира кожата, оформи бюстът и очертае отново силуетът. Неговият фито-ароматичен освежаващ ефект против умора се предава на цялото тяло.

Kozmetikata.com