Грижа за Ръце и Крака

Три продукта с портокал за перфектни ръце

  • 04.12.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Ръце и Крака, Три продукта с портокал за перфектни ръце

Грижа за Ръце и Крака, Три продукта с портокал за перфектни ръце

Грижа за Ръце и Крака, Три продукта с портокал за перфектни ръце

Грижа за Ръце и Крака, Три продукта с портокал за перфектни ръце

Когато говорим за грижа за ръцете обикновено акцентираме върху почистването, поддръжката и подхранването на кожата им. Можем да направим всичко това, като въздействаме и на обонянието си с подходящ козметичен продукт за ръце с аромат напортокал.

Когато се грижим за кожата си, пряко влияем върху физическото и емоционалното си здраве, особено когато това става с помощта на аромати.

Етеричното масло от портокал се препоръчва при умора, депресии, тревожност и песимизъм. То освежава духа и вдъхва положително отношение към света. То е идеално средство за тонизиране и хидратиране. Засилва циркулацията на кръвта, освобождава от токсините, подсилва клетъчното регенериране, заздравява епидермиса.

Продукти за ръце с портокал

Сапун за ръце Грейпфрут и Портокал Tropical Fruits от The Somerset Company
Антибактериален течен сапун за ръце с подхранващо и възстановяващо действие. Направен от най-фините и качествени съставки - екстракт от грейпфрут, портокал и глицерин, той нейно почиства кожата в дълбочина, без да я изсушава.

Крем за ръце с био портокал и био морски зърнастец от LAVERA
Подхранващият крем за ръце, обогатен с етерични масла от узрели на слънце био портокали, био жожоба и био морски зърнастец, омекотява и освежава кожата. Ултра-хидратиращата формула попива бързо без да създава неприятно усещане за лепкавост. Хидратира ръцете и кожичките.

VIT VIT C+E Ултра избелващ крем за ръце SPF 15 DIET ESTHETIC
Хидратира и предпазва ръцете от агресивното влияние на външната среда. С формула, специално разработена за коригиране и ограничаване появата на петна по ръцете, както и за унифициране на цвета на кожата. Възстановява комфорта, еластичността и мекотата на кожата на ръцете. SPF15 (PA +++) среден фактор на слънцезащита, ще ви предпази от вредното влияние на слънчевата радиация. Подходящ за всякаква кожа.

Kozmetikata.com