Грижа за Ръце и Крака

Подмладяване на коленете

  • 17.08.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Ръце и Крака, Подмладяване на коленете

С възрастта или при рязко отслабване кожата около коленете ни губи своята еластичност. Появяват се бръчки, а самите ни колене изглеждат сухи и дехидратирани. Поради настъпилото изтъняване, мастните натрувания на това място стават видими. Тези резултати се отразяват на качеството ни на живот - избираме да носим панталони или дълги поли, за да крием тази можеща да изглежда секси част от тялото ни... Как да възвърнем добрият външен вид на коленете си?

Съществува технология Exilis, наричана алтернатива на неинвазивния лифтинг и липосукция, която може да подмлади кожата на коленете. Тя съчетава две технологии – радиочестотни вълни, които стимулират синтеза на нов колаген и ултразвукови вълни, освобождаващи мастните клетки от фиброзната им обвивка. Процедурата води до активиране на матаболизма на мазнините и изхвърлянето им чрез лимфната система.

С този метод, чрез загряване се ремоделира кожата около коленете, оформят се контурите и се намалява обиколката им. Усеща се лека топлина, която постепенно се засилва. Чрез специално приспособление разположено върху накрайника температурата се регулира.

Ефект се забелязва след 4-6 процедури, които е добре да се правят през 7  дневен интервал.

Може да използвате още:
DEOFEET ексофолиращ крем
Премахва мъртвите клетки и омекотява кожата. Може да се ползва за колене, лакти и пети. Кремът се нанася върху сухите и напукани участъци. Изполва се всеки ден, докато почуствате кожата си мека и освежена.

Kozmetikata.com