Грижа за Ръце и Крака

Продукти за красиви ръце

  • 01.03.2008
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Ръце и Крака, Продукти за красиви ръце

Грижа за Ръце и Крака, Продукти за красиви ръце

Кожата на ръцете е често третирана и подлагана на всевъзможни вредни влияния, в резултат на това се изсушава, става чувствителна и изглежда захабена. Необходими са последователни грижи за ръцете, за да изглеждат красиви, и да не се срамувате да се здрависвате. Пазарът предлага множество продукти, чиято помощ е незаменима в поддържането на кожата:

Крем за ръце – необходимо е кремът за ръце да притежава съставки, които хидратират кожата. Подходящи са тези с  алантоин и морски колаген, защото употребата им има заздравяващ и подхранващ ефект, благодарение на защитния филтър, който образуват. По този начин се предотвратява напукването и се премахва неприятното зачервяване.

Нощни кремове – те имат по-интензивно действие от дневните, но за да имат ефект трябва да съдържат хиалуронова киселина, масло от шея, аминокиселини - благодарение на състава си подпомагат за регенерирането на клетките и овлажняването на кожата. Има много подходящи кремове и в чиито състав присъстват различни природни продукти и билки. Естествените масла, когато са подходящо подбрани хидратират, подхранват и защитават кожата.

Тоалетното мляко – трябва да съдържа активни вещества, алое вера, хамамелис, аминокиселини, които имат подхранващо и овлажняващо действие.

Активен гел за ръце
– гелът осигурява активна защита. Овлажнява кожата и я предпазва от вредните външни влияния като дава максимален комфорт.

Почистващи маски за ръц
е – те оказват незабавно и благотворно действие върху сухата кожа на ръцете. Необходимо е да съдържат серамиди, растителни екстракти, които отстраняват замърсяванията, освежават, успокояват и омекотяват кожата на ръцете. Тя става гладка и се предотвратява преждевременното и стареене.

Kozmetikata.com