Грижа за Ръце и Крака

Ексфолиращи чорапки за гладки ходила

  • 21.09.2018
  • Автор: Деси Исаева
Грижа за Ръце и Крака, Ексфолиращи чорапки за гладки ходила

След края на лятото и преминаването към затворени обувки е време да се погрижим за кожата на краката си, която през ваканцията е загрубявала в опита си да предпази краката ни от нараняване, в следствие на активния ни начин на живот.

Топлият пясът, прахта, отворените обувки, всички те имат вина за външния вид на стъпалата ни. Един от най-ефективните методи за цялостна грижа за тях са ексфолиращите чорапки. Теимат различни съставки от растителни масла и билки, до ексфолиращи киселини.

Ексфолиращите чорапки е добре да се прилагат само на здрава кожа на краката, както и след това да не се излагат продължително време на директна слънчева светлина.

Маски за крака MOUNTHLY NEW FEET от Pack-age
Тези чорапи са магия ... просто трябва да ги обуете и да ги оставите да работят за един час, докато вършат работата си. Около 4 или 5 дни след като ги използвате, ще видите как мъртвата кожа започва да се отделя, оставяйки след себе си гладка, блестяща кожа. Това е най-лесният и най-удобен начин да поддържате краката си безупречни през цялата година. Чорапите съдържат портокалово масло, алое вера, екстракт от киви, екстракт от розмарин и ексфолиращи хидрокси киселини. Можете да ги използвате веднъж месечно. Чорапите се поставят на краката за 60 минути, след което краката се измиват с вода.

Парасофтин Ексфолиращи чорапи
Тези ексфолиращи чорапки за еднократна употреба са иновативно решение, което дава възможност за ефикасно елиминиране на мазоли, отстранява загрубялата кожа, овлажнява и омекотява кожата на стъпалата. Активните  съставки са: екстракт от пчелен мед, растителни екстракти от кактус, круша, маракуя, лимон, грозде и ананас, урея, алантоин, ментол. Съдържат салицилова киселина. След като обуете чорапите напоени с течност на двата крака и преседите с тях 60-90 мин. отстранете чорапите и изплакнете краката с вода.

Ексфолиращи чорапи с Лавандула за напукани ходила от Iroha-Nature
Специално създадена пилинг маска за крака с лавандула, зелен чай, алфа хидрокси киселини AHAs, млечна киселина, гликолова киселина, салицилова киселина, уреа, киви, гинко билоба, екстракт от банан, праскова, ацерола, розмарин, маслина, салвия и др., която стимулира естествената ексфолиация на кожата за 10-14 дни. Алфа-хидрокси киселини или AHA ексфолират мъртвите клетки. Кожата се обновява постепенно и без стрес, увеличава се хидратацията, еластичността и производството на колаген. Лавандулата действа успокояващо и дезинфекцира кожата. Чорапките имат хидратиращ и антиоксидантен ефект. Подхранват и подобряват вида на стъпалата само след 10-14 дни. Подходящи са за суха и загрубяла кожа. Иновативната технология DOBLE CAPA защитава кожата на стъпалата, създавайки САУНА ефект, благодарение, на който активните съставки проникват бързо и се усвояват оптимално от кожата. След като чорапките се поставят на чисти и подсушени стъпала се затягат с помощта на лепенка и се сотавят за 90-120 мин., след което се изплакват. Излющването става между 4-я и 7-я ден след употребата.

Kozmetikata.com