Грижа за Ръце и Крака

Избелващи кремове за ръце

  • 27.10.2017
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Ръце и Крака, Избелващи кремове за ръце

Появата на старчески петна по ръцете е един от признаците на старостта. Както се грижим за кожата на лицето, за да скрием годините си, така трябва да постъпим и с ръцете си.

Причина за появата на петна по ръцете са, както възрастовите характеристики, така и хормонални проблеми и прекомерното излагане на слънце и влиянието ултравиолетовите лъчи върху кожата.

Премахването им може успешно да се извърши от дерматолог с лазер или химическо избелване. Има и редица домашни маски за избелване на ръцете, както и потапяне на крайниците в доматен или лимонов сок…

Тук ще се спрем на доказани избелващи кремове за ръце, които не само ще решат проблема с тъмните петна по ръцете, но и ще ги хидратират и подхранят.

Избелващ крем за ръце и тяло Active Whitening Cream FOR HAND AND BODY
Избелващ крем за ръце и тяло е разработен специално за кожа с лунички, страдаща от пигментни петна, в следствие на хормонален дисбаланс или влияние на околната среда, както и за избелели участъци по тялото и ръцете. Кожата бързо възвръща сияйния си вид и естествен цвят на тена, като петната са премахнати и появата на нови такива се предотвратява напълно. Кремът съдържа две синергични вещества, които избелват епидермиса, ограничават синтеза на меланин, пигментацията и ензима тирозиназа. Избелващият ефект е засилен и от наличието на Витамин С, екстракти от краставица и черна черница, които са богати на рутин и ботанически биокиселини, така отговорни за красивия тен и естествен цвят на кожата.

MELABEL (Мелабел) избелващ крем за ръце
Мелабел избелващ крем за ръце е нежен хидратиращ крем, предназначен за изсветляване на тъмни петна, причиненени от възрастови изменения и фото стареене на кожата.
Съдържащата се фитинова киселина изравнява тена на кожата, стимулира синтеза на колаген и я предпазва от белезите на стареене. Високата широкоспектърна слънцезащита с фактор 30 предпазва кожата от появата на нови тъмни петна. Мелабел крем за ръце подхранва и възстановява кожата, като създава усещане за комфорт и мекота.

Абсолютно подмладяващ крем за Ръце и Нокти HAND-ABSOLUTE от FILORGA
Предназначен за сухи и увредени ръце, чупливи, набраздени нокти, тъмни петна и неравномерен тен по кожата. Три активни съставки, съдържащи хиалуронова киселина, колаген и липопептид, заглаждат, лифтират и запълват бръчките за видимо по-млади ръце. Съдржа екстракт от морска лилия, който избистря, третира тъмните петна и възстановява неравномерния тен на кожата на ръцете.

VIT VIT C+E Ултра избелващ крем за ръце SPF 15 от DIET ESTHETIC

Хидратира и предпазва ръцете от агресивното влияние на външната среда. С формула, специално разработена за коригиране и ограничаване появата на петна по ръцете, както и за унифициране на цвета на кожата.

Kozmetikata.com