Грижа за Лицето

Коктейли от масла за лицето

  • 01.09.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Лицето, Коктейли от масла за лицето

Тези коктейли от масла правят чудеса за лицето. Повечето от тях забавят първоначалните признаци на стареене, подхранват кожата и я балансират. В резултат на това тенът се озарява и избистря. Премахват се следите от умората и стреса.

Тези масла са с чудесна съвместимост с кожата и не причиняват раздразнения. Нанасят се на чисто лице сутрин или вечер. Ако е наложително върху тях може да се положи и крем. Съживете кожата си със следните маслени коктейли…

Ароматна грижа Смирна за суха и много суха кожа от DARPHIN
Ароматна, подхранваща есенция с етерични масла от Смирна, Кориандър и Сандалово дърво, масла от шипка, жожоба и кайсия, която омекотява и осигурява комфорт на сухата и много суха кожа, като възстановява еластичността, подсилва естествения блясък и предпазва кожата от вредното влияние на околната среда.

Възстановяващо масло с нар от WELEDA

Продукт предназначен за кожа над 40 години. Безценните му съставки включват масло от семена на нар и масло от макадамия, придават на кожата сияещ вид. Антиоксидантите в маслото с нар защитават от неблагоприятни атмосферни влияния и от свободните радикали. То стимулира естествените функции на кожата, подпомага възстановяването на клетките и възвръща естествения хидробаланс на кожата, като по този начин отлага процесите на стареене. Може да се използва върху цялото тяло.

Сияйно подхранващо масло ROSÉE SOIN от PHYTOMER

Лека и комфортна грижа, която подхранва, възстановява, овлажнява и възвръща сиянието на кожата на лицето. Съдържа D-TOX Microalga– екстракт от микроводорасло от типа на фитопланктона, което детоксикира клетките, елиминира свободните радикали и токсини. Розовото масло успокоява, защитава кожата и я подхранва. Масло от морски прищип - активира синтеза на уреа в епидермиса и подсилва клетъчната кохезия. Масло от жожоба: подсилва хидролипидния филм и предотвратява дехидратацията.

Регенериращо Масло с пчелен прашец от ABELLIE
Направено с 5 органични студено пресовани масла, които имат овлажняващи и подхранващи свойства - пореч, вечерна иглика, жожоба, Rosebush, мускат - тези регенериращи масла имат силно действие срещу дехидратацията на кожата и стареенето. Регенериращо и омекотяващо масло, обогатено с цветен прашец, витамин B и растителни протеини, забележително съвместими с кожата.

Kozmetikata.com