int(74621) array(3) { ["storyid"]=> string(5) "74621" ["title"]=> string(99) "Слънцезащитни-кремове-за-чувствителна-кожа-на-лицето/" ["rubrname"]=> string(28) "Грижа-за-Лицето" } array(3) { ["storyid"]=> string(5) "74621" ["title"]=> string(99) "Слънцезащитни-кремове-за-чувствителна-кожа-на-лицето/" ["rubrname"]=> string(28) "Грижа-за-Лицето" } Слънцезащитни кремове за чувствителна кожа на лицето | Kozmetikata.com
 

Грижа за Лицето

Слънцезащитни кремове за чувствителна кожа на лицето

  • 27.05.2019
  • Автор: Деси Исаева
Грижа за Лицето, Слънцезащитни кремове за чувствителна кожа на лицето

Грижа за Лицето, Слънцезащитни кремове за чувствителна кожа на лицето

Грижа за Лицето, Слънцезащитни кремове за чувствителна кожа на лицето

Грижа за Лицето, Слънцезащитни кремове за чувствителна кожа на лицето

Грижа за Лицето, Слънцезащитни кремове за чувствителна кожа на лицето

За чувствителната кожа се налага да полагате допълнителни грижи, за да си създадете необходимото качество на живот. Постоянните кожни раздразнения и изострената от слънцето чувствителност през лятото, налагат необходимост от специална UV защита.

За ежедневната грижа за чувствителна кожа, вече сте се убедили, че най-добре е да заложите на кремове с минимален набор от съставки, да не съдържат парабени, ароматизатори и други вещества, причиняващи алергии. Дори да сте свикнали да ползвате само лек почистващ лосион и хидратиращ крем за чувствителна кожа, в разгара на лятото ви е необходима и специална слънцезащита. Освен да защитава кожата на лицето ви от слънчевите лъчи, продуктът е необходимо, нито да омазнява кожата ви, нито и да я изсушава, също така е добре да е подходящ и за хора с кожни алергии. Предлагаме ви да се запознаете с характерните особености на няколко подобни продукта.


Слънцезащитен крем за лице чувствителна кожа SPF 50 на Piz Buin
Специално разработен съвместно с дерматолози за защита на чувствителна към слънцето кожа. PIZ BUIN® Allergy Face Cream (крем за лице) комбинира авангардните UVA/UVB слънчеви филтри с Calmanelle™ - един уникален защитен комплекс.


Био слънцезащитен водоустойчив спрей SPF 50 без следи - подходящ за деца над 3 г от Acorelle
Много високо ниво на защита от UVA и UVB лъчите и изключителна грижа за чувствителна кожа и за деца над 3 години. Формулата е създадена с изцяло натурален (естествен) състав, без никаква химия, без аромат, със специално подбрани съставки за хора с чувствителна кожа и деца

Слънцезащитна емулсия SPF 50+ за чувствителна кожа за лице от AVENE
Продуктът е с dry touch текстура и предлага много висока защита за чувствителна кожа. Притежава ефикасност срещу целия спектър слънчеви лъчи (UVB-UVA дълги и къси). Водоустойчив е и фотостабилен. Не съдържа силикони и парабени. Съставът му е комбинация от фотозащитни допълващи се активни съставки със синергично действие, гарантиращ минимален брой химични филтри във формулите. Пре-токоферил, фотостабилен прекурсор на витамин Е, мощен антиоксидант, защитава клетките от свободните радикали. Продуктът е богат на Термална вода Avène с природни успокояващи и антииритативни свойства. Има прозрачна, лека и матираща текстура, защитава и хидратира чувствителната нормална към смесена кожа.

SOLEIL PLAISIR Слънцезащитен крем за лице с противостареещ ефект SPF 50 на Darphin
Луксозен слънцезащитен крем с висока ефективно срещу слънчевите лъчи.
Изящна текстура с елегантен аромат, осигуряваща висока UVA / UVB защита.

Kozmetikata.com