Грижа за Тялото

Автобронзанти за перфектен тен

Грижа за Тялото, Автобронзанти за перфектен тен

Грижа за Тялото, Автобронзанти за перфектен тен

Грижа за Тялото, Автобронзанти за перфектен тен

Как да нанесете сами автобронзант и за часове да се сдобиете с перфектен тен.

За вредите, които причиняват UV лъчите на кожата едва ли има някой, който да не знае. Въпреки това продължаваме да се излагаме на слънце и дори да не ползваме слънцезащита, само и само да се сдобием с перфектен тен. Има и друго решение – автобронзантите.

Видове автобронзанти
Под формата на лосиони, мусове или спрейовете те са отлични алтернатива на плажния загар.

Бронзиращите спрейове се нанасят лесно и са подходящи за повечето видове кожа. Използвайте само качествени спрейове от познати марки, за да сте сигурни в ефекта и сигурността на продукта.

на Lavish Care може лесно да се приложи върху кожата, първите резултати са очевидни в рамките на няколко часа и тенът трае около четири до пет дни. Не оставя мазни следи, лека и попивна течност от LAVISH SUN CARE, обогатена с алое вера и глицерин, има овлажняващ ефект и поддържа кожата мека и придава блясък.

на Lavera е с 24-часова хидратация. За равномерен тен като след слънце. Активните съставки са слънчогледово масло, био масло от макадамия, бронзиращ комплекс.

Рискът с поставянето
Обикновено автобронзантите, тогава когато се нанасят в домашни условия, крият риск да не се поставят правилно и да станете на петна. Гарантираме, че това няма да стане ако следвате няколко съвета.

Започнете с ексфолиране и душ
Първата стъпка винаги трябва да бъде обтриване на кожата с нежен ексфолиант, който да свали мъртвите клетки. Така автобронзантът ще попие равномерно, без да се наслоява в тялото.

Грижа и хидратиране на сухите места
След ексфолирането, обърнете специално внимание на сухите участъци по кожата ви – такива са: лактите, коленете, глезените и ръцете. Сухата кожа попива повече от автобронзанта и ако не сте хидратирали тези места предварително, рискувате те да останат по-тъмни.

Нанасянето
Уверете се, че кожата ви е напълно суха. За предпочитане е при поставянето на автобронзанта да използвате ръкавици или гъбичка. Втривайте в кожата с кръгови движения. Започнете от краката, като постепенно нанасяте тена нагоре по торса, ръцете и гърба. За най-реалистичен ефект, нанесете по-малко на места като подмишниците, върху лицето и шията. Често допускана грешка с комичен ефект е пропуска на ушите, намажете и тях. Погрижете се за линията между лицето и косата. Ако въпреки тези насоки забележите тъмни петна при нанасянето, попийте ги с памучен тампон.

Престой
След като сте поставили автобронзанта трябва да изчакате поне 30 минути преди да се облечете (нужното време сверете с опаковката на продукта). Обикновено пяната съхне по-бързо, отколкото лосионите. Когато кожата ви изсъхне, облечете широки дрехи и останете с тях 6 до 8 часа (най-добре една нощ), за пълното абсорбиране на тена. След това измийте тялото си с продукт без съдържание на спирт и хидратирайте тялото. Когато се излагате на слънце, не забравяйте да използвате слънцезащитен крем.

Kozmetikata.com