Грижа за Лицето

Копринена ръкавица, която замества химическия пилинг

Грижа за Лицето, Копринена ръкавица, която замества химическия пилинг

Грижа за Лицето, Копринена ръкавица, която замества химическия пилинг

Грижа за Лицето, Копринена ръкавица, която замества химическия пилинг

Грижа за Лицето, Копринена ръкавица, която замества химическия пилинг

* Пилинг ръкавица за лице и тяло "РАЙЯ" от 100% естествена коприна, която замества химическия пилинг по един напълно естествен начин.
* Ексфолира, почиства и прави кожата по-гладка и по-жизнена от всякога.
* Ефикасна, като механичен излющващ агент, в лечението на Psoriasis.
* Натурален ЕКО продукт, без алергични реакции.


Ефикасността и дерматологичния толеранс на продукта са клинично изследвани към Катедра Дерматология и Венерология, Медицински Факултет - София.

Естествената коприна е продукт, който се получава при обработка на пашкулите на копринените буби, единствено и само с помощта на водна пара. В зависимост от начина на обработване и сплитане на копринените влакна се получават тъкани с различна структура, дебелина и грубост. Използваната материя при ръкавичката "РАЙЯ" е от 100% естествена коприна и притежава релеф, който спомага за излющването на натрупаните слоеве от безядрени кератиноцити на роговия слой на епидермиса. Ексфолиацията допринася за дезинтегриране на "кератиновите запушалки" в отвърстията на космено-мастния фоликул и така пречи на образуването на комедони.

Произведена от фирма с богат дългогодишен опит и водеща позиция на Балканския полуостров в производството на естествена коприна - "Свила" АД, ръкавичката "РАЙЯ" се препоръчва от съюза на дерматолозите и има доказано действие:
- замества химическия пилинг по един напълно естествен начин, като почиства кожните пори и подобрява достъпа на кислород до кожата;
- спомага за изглаждане на кожния релеф и увеличава усещането за гладкост на кожата;
- заличава неприятните следи от стареенето на кожата (суха и опъната кожа, бръчки, дехидратация), като премахва повърхностните клетки и стимулира формирането на нов епидермис;
- спомага за активното проникване и действие на съставките на антицелулитни и хидратиращи кремове;
- възстановява кожата и заличава видимо следите от стрии и акне;
- предотвратява появата на тъмни петна по кожата, резултат от действието на слънчевите лъчи и в комбинация със слънцезащитни кремове допринася за качествен и много по-дълготраен тен;
- действа благоприятно преди и след (д)епилация и спомага за правилния растеж на косъма.

Доверявайки се на естествения и натурално чист продукт, пилинг ръкавичката "РАЙЯ" може да бъде ваш верен партньор в поддържането на кожата ви чиста, здрава, млада и сияйна.

Можете да си поръчате пилинг ръкавичката  "РАЙЯ" от онлайн магазин Kozmetika.bg.


#1 Рая
14/04/2013 18:14
от Красимира Кирилова Намирате този коментар за неуместен?
Каква е цената на пилинг ръкавиците?