Грижа за Лицето

Cica крем за чувствителна кожа

Грижа за Лицето, Cica крем за чувствителна кожа

Ако имате чувствителна кожа, използването на Cica кремове (Cica Cream) може да бъде ефективен начин за леко овлажняване и успокояване на кожата, като същевременно спомага за укрепване на нейната бариерата. Смята се, че думата "цика" произхожда от латинската дума "cicatrix", което означава белег. Тези овлажнители често съдържат Centella Asiatica и в миналото са били използвани за успокояване и укрепване на кожата.

Какви са ползите от използването на Cica крем за чувствителна кожа?
Чувствителната кожа често се характеризира с сухота и зачервяване или ограничена толерантност към ежедневните продукти. Може да има силна чувствителност към външни условия като слънце, студени температури и замърсяване. Използването на Cica cream е добро решение при тези прояви.

Какво представлява Cica крем?

Cica крем е създаден на основата на Centella asiatica, многогодишно растение, което се среща в Азия и Южна Африка.  Centella asiatica съдържа високи нива на есенциални мастни киселини, които помагат за укрепване на кожата, повишават хидратацията и предпазват кожата от увреждане на околната среда, а изследванията показват, че това е един от сравнително малко билкови екстракти, които се абсорбират в кожата и се синтезират, така че да могат да се използват ефективно от тялото. Като се има предвид тяхната антибактериална, противовъзпалителна, про-заздравяваща и инхибираща белега потенциал, cica кремовете често се срещат в лечебните помещения на химиците и аптеките.


Успокояващ крем за увредена и раздразнена кожа в резултат на повърхностни наранявания.
Кремът ускорява кожното възстановяване и намалява зачервяванията. Подходящ при драскотини, слънчево изгаряне, порязване, обрив от пелени, изгаряне, пост-дерматологични процедури. Със засилено действие срещу белези. Осигурява незабавен комфорт. Подходящ за лице и тяло. За бебета, деца и възрастни.


Успокояващ, мултивъзстановяващ балсам, който ускорява възстановяването на чувствителната кожа след иритативни дерматити (кожни раздразнения) и епидермални наранявания.


Kozmetikata.com