Грижа за Косата

Сух шампоан до два пъти седмично

  • 23.04.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Косата, Сух шампоан до два пъти седмично

Козметичните компании съветват да се използва сух шампоан до два пъти седмично, с цел да се избегне запушване на порите на скалпа.

Всекидневното използване на козметичния продукт може да доведе до ненужно омазняване, по-трудно оформяне на косата и пърхут.

"Сухият шампоан е предназначен за премахването на излишното омазняване от кожата на главата и прекомерната употреба със сигурност ще ви остави с лющещ се скалп" заяви австралийката Сидни, стилистка на много известни знаменитости.

Фризьорите се обединяват около тезата, че когато става въпрос за сух шампоан, винаги трябва да се избере качеството пред количеството и съветват жените да купуват само продукти от известни марки и с ясен произход.

Сухи спрей шампоани

Сух шампоан с овес за честа употреба от KLORANE
Сухият шампоан с екстракт от овес меко почиства косите, без при това да е необходимо тяхното мокрене. За няколко минути замърсяванията и праха се елиминират, косата е чиста и красива. Едно наистина авангардно решение за жените които бързат, а и за тези,които не искат да измиват често косата си.

Сух себорегулиращ шампоан с коприва за мазна коса от KLORANE
Сухият шампоан с коприва почиства косата за няколко минути без мокрене, като отстранява праха и замърсяванията. Той регулира омазняването на косата и я прави чиста и красива.

Kozmetikata.com