Грижа за Косата

Ампули против косопад

  • 16.04.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Косата, Ампули против косопад

Наскоро обърнахме внимание на шампоаните против косопад, които са популярни, достъпни и добър помощен продукт при този проблем. Спряхме се и на основните причини за появата на това неприятно явление. Обещахме ви да се фокусираме и върху по-ефективните и имащи лечебни свойства продукти за косопад, каквито са ампулите против косопад.

Ампулите против косопад са концентрати и серуми във формата на единични дози, които се използват през определен период в зависимост от интензивността на косопада. Това което е добре да се знае, че те, за разлика от шампоаните, биват различни за мъже и жени, но има и универсални продукти. Съставките им са доста различни, като всички са обогатени с много витамини, антиоксиданти и специално разработени формули за помощ на косата и скалпа.

Dercos Neogenic Ампули за стимулиране на нова коса от VICHY
Неоженик е първата терапия за стимулиране на растежана косата със Stemoxydine 5% - молекула с биомиметично действие за оптимално функциониране на стволовите клетки. Броят на космените фибри се увеличава, косата става по-гъста. Нелепкава, бързопопиваща текстура. Лесен за дозиране. Нанася се с масажиращ апликатор с охлаждащ ефект. Хипоалергенен. Подходящ за чувствителен скалп. На същата марка са и специално разработените Dercos Aminexil Pro Ампули за косопад при жени и Dercos Aminexil Pro Ампули за косопад при мъже.

PHYTOCYANE лечебна грижа против косопад & чупливи нокти
Високо-концентрирани ампули за борба с косопада, създадени да задоволят нуждите на жените, чиято коса е склонна към изтъняване, с времето или при определени състояния, PHYTOCYANE съчетава предимствата на укрепващата програма против косопад и стимулирането на растежа. Още от първото нанасяне косата е по-плътна, обемна и устойчивa. Не се нуждае от изплакване. Ампулите са синергична комбинация от сяра-съдържащи аминокиселини, гинко-билоба и екстракт от калина, които стимулират кератиновия синтез. Гроздовите процианиди защитават космената луковица от действието на свободните радикали. Благодарение на съдържанието на витамин В и копринени протеини възстановяват плътността и блясъка на косата, без да я утежнява или омазнява. Тирозин дериватът, който е прекурсор на меланина, отлага появата на бели коси.

Kozmetikata.com