Грижа за Косата

SATINIQUE™ - иновативна премиум марка за грижа за косата

  • 26.08.2014
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Косата, SATINIQUE™ - иновативна премиум марка за грижа за косата

SATINIQUE™ е иновативна премиум марка за грижа за косата, предлагаща цялостни решения за всички типове коса.
Нова формула, опаковка  и иновативна технология
Високи резултати, доказани в нашите лаборатории:
        - Хидратиращата колекция оставя косата до 6 пъти по-гладка
        - Колекцията за Възстановяване на цвета прави косата до 9 пъти по по-силна
        - Шампоанът за Възстановяване на косата запазва цвета й за до 45 измивания .... и повече

ЕКСКЛУЗИВНА ТЕХНОЛОГИЯ SATINIQUE


ENERJUVE™ - ядрото на SATINIQUE

Комбиниране с получени по естествен начин растителни съставки

ENERJUVE™ е патентована в САЩ технология, изключително за Amway: представлява положително зареден комплекс с укрепващи липиди, подсилващ креатин и 18-MEA изглаждане, които действат на всичките три нива на косата с цел регулиране на отрицателния заряд, намиращ се в изтощената коса: той прониква в косъма, свързва се селективно към нарушените зони и укрепва слабите места, като помага възстановяването и възобновяването на косъма отвътре навън. Като "умен" комплекс, той сам открива увредените/отслабени области на косата, като ги възстановява и възобновява.

Като част от ENERJUVE, 18-MEA е естествен и изключително уязвим компонент от повърхността на косъма, отговоорен за поддържането на здрава и блестяща коса

УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛНИ СЪСТАВКИ И ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА

Учените от SATINIQUE™ са комбинирали целият си опит от дейността по подхранване и красота, за да интегрират иновативни съставки за здравето на косата чрез внимателно подбрани растителни съставки и хранителни вещества.

Внимателно подбраните растения и подхранващи вещества възстановяват, обновяват и възобновяват косъма в зависимост от неговите специфични нужди.

ПАРФЮМ
Специфично изживяване на сетивата. Специално разработени парфюми..

Даже когато клиентите на продукти за грижа за косата търсят резултати от облага, парфюмите играят важна роля: За Колекцията SATINIQUE™ бяха специално създадени парфюми за цялостно преживяване на сетивата.

Всички продукти SATINIQUE са усилени с внимателно подбрани плодови и флорални аромати, които подчертават изживяването и водят до пълен разцвет на сетивата. Продуктите SATINIQUE включват три различни парфюма – като всеки от тях е специално разработен за дадените специфичните продукти.

SATINIQUE™
- иновативна грижа за косата!

 Kozmetikata.com