Грижа за Косата

Спрете изтощената, лесно чупеща се коса

  • 08.03.2019
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Косата, Спрете изтощената, лесно чупеща се коса

Вероятно имате изтощена, лесно чупеща се коса. След мнообройните подлагания на косата на изсушаване, къдрене, бои тя често изгубва блясъка си, става лесно чуплива и често се стига до косопад.


Укрепвайте и овлажнявайте косата си за по-силна, по-гладка и по-копринена коса с витамини за хранене на косата, лечебни масла, шампоани и балсами! Премахнете крехката, суха или слаба коса като добавите хранителни вещества и минерали.


Ето и нашите препоръки за здрава коса:


1. Витамини за коса

Витамините могат да направят косата ви към добавяне на сила, издръжливост, гъвкавост и блясък. Ежедневните хранителни добавки, разработени специално за косата, осигуряват B-комплекс, ниацин, биотин и много хранителни вещества и минерали, необходими за намаляване на чупливостта.
Такъв продукт е


2. Хидратиращ шампоан

Сухата или чуплива коса често е причинена от липса на влага. Шампоаните, богати на пантенол и масло от Emu, са идеални за хидратиране, като същевременно намаляват завиването и разцепването.


3. Кератиновият балсам

Протеини, кератин и естествени масла спомагат за намаляване на счупването и позволяват разчесване без издърпване и разкъсване поради заплитания. Те също така добавят гладкост, блясък и възпрепятстват къдренето поради влага.

Светлана Илкова